Alt til husbyggingen

Bygging, vedlikehold og oppussing kan kreve både det ene og det andre av materiell og utstyr, både for profesjonelle og privatfolk. Derfor har Montér Flekkefjord et uvanlig bredt produktsortiment, hvor mye er tilgjengelig i tre ulike priskategorier. Slik at man til enhver tid får det man trenger.

– De tekniske tjenestene våre er helt unike, spesielt for proffkunder. Det går mye i nybygg, tilleggsbygg og garasjer, og vi fører blant annet maling til både interiør og eksteriør. Vi har alt innen elektrisk, hånd- og luftverktøy, vi er store på tak og har alt av gulv, bad og kjøkken. Kort sagt kan vi levere et komplett hus, i tillegg til hageredskaper, plenklippere og snøfresere om vinteren.
    Det forteller Bjørn Holm Hansen i Montér Flekke-fjord. Sammen med en kompetent stab sørger han for at både bedrifter og privatkunder får absolutt alt de kan ønske seg. I tillegg kommer selvsagt bistand til mengdeberegninger, kalkyler og kostnadsoverslag, om man har behov for det.
    – Det vi får aller mest tilbakemeldinger på, er uten tvil produktkunnskapen, servicen og leveringstiden. Våre ansatte er en fin blanding av både yngre og eldre med mye kunnskap, og alle har sine ansvarsområder, sier Bjørn.

På nettsidene til Montér kan man dessuten få hjelp til å sette i gang prosjekter på alt fra tilbygg til garasjer, og det butikken ikke har inne av produkter, det bestiller de. Bjørn anslår at kundegrunnlaget hos Montér Flekkefjord i dag består av 70 % proffkunder og 30 % privatfolk. De har Flekkefjord, Hidra og Kvinesdal som nedslagsområde, og en stab som utgjør ti årsverk.
    – Proffkunder får mange fordeler gjennom vår proffavtale. Når man handler for bestemte summer får man gode tilbud på verktøy, forsikring og drivstoff, samt tilbud om relevante kurs. Ellers tilbyr vi billig hjemtransport eller gratis lån av tilhengere for kunder som vil kjøre varene hjem selv.

Bjørn legger også vekt på at butikken er en godkjent lærlingebedrift, og de har en aktiv Facebook-side, slik at kundene kan betjenes best mulig.
Les mer...

2013-12-16 11.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Alt til husbyggingen
  • www.monter.no
  • Telefon:
    47204720
  • Adresse:
    Svegeskogen 3
    4400 Flekkefjord
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv