133085drammenrorservice

Anbefaler vannbåren varme

Valg av riktig oppvarmingsmetode kan spare deg for tusener av kroner i året hvis du tenker langsiktig, mener Jan Terje Kristiansen i Drammen rørservice AS. Han tror den kostbare investeringen gir storgevinst over tid, også miljømessig, og anbefaler offentlige så vel som private å tenke vannbåren varme når de bygger nytt.

– Vannbåren varme er alfa omega om du tenker langsiktig gevinst. Her er det store penger å spare over tid, og jeg tror mange lar seg skremme av den noe høye investeringen slikt medfører. Men det har altså vist seg at både varmepumper og vannbåren varme, det som folk ofte forbinder med store investeringer, gir langsiktige store besparelser, så min anbefaling er krystallklar.

Jan Terje Kristiansen i Drammen rørservice kjenner ikke bare oppvarmingsmetodene godt; han er også kjent i bransjen, og har jobbet hardt for å gi virksomheten fotfeste i Drammen, Kongsberg, Eikerbygdene og Asker. Nedslagsfeltet er med andre ord stort og omfatter mange mennesker, og kundene strekker seg fra små private til større byggeprosjekter der han er underentreprenør.

Sammen med fire andre tilbyr han alt innen VVS, i det han betegner som et spennende marked. Og det er nok å gjøre. 
– Vi har mye å gjøre hele tiden, og det tolker jeg som et kvalitetstegn. Oppdragene varierer også, og det gir oss utfordringer hele tiden. Det er bra, og jeg synes vi kan være fornøyde med hva vi har fått til på såpass få år.

Virksomheten startet som et enkeltmannsforetak i 2005, og har vokst jevnt siden. Kristiansen er ikke fremmed for utvidelse, men synes samtidig at størrelsen nå nærmest er optimal, og at behovet for vekst ikke er spesielt stort.

– Men vi tar gjerne flere oppdrag, og stiller som underentreprenører på boligprosjekter!

Les mer...

2013-10-18 11.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv