Bergbys = kvalitetsmat

I 30 år har Bergbys Familierestauranter servert sultne vestfoldinger på farten. I dag har de seks restauranter og 140 ansatte, og et stadig større fokus på næringsrik mat og lokale råvarer. Sånt blir det god mat av!

Det hele begynte med bestefaren til Hans Olav Bergby, som startet et slakteri i 1916. Slik ble kjøtt og pølser en viktig ingrediens i familiens liv, og i 1974 bestemte de seg for å åpne en rekke pølsekiosker.
  — Etter hvert så vi større muligheter med hamburgere, så vi bygde den første hamburgerrestauranten her i Porsgrunn i 1984. Bergbys er en familiebedrift bestående av flere selskaper, men det er vel familierestaurantene og Bergbys sennep og ketsjup som de fleste forbinder med navnet, forteller Hans Olav.
  Til å begynne med lot de seg inspirere av andre hurtigmatkjeder, men de siste årene har Bergbys startet å skille seg ut fra mengden. En måte å gjøre det på, er ved å bruke mer lokale råvarer.

— Vi har laget en serie vi kaller gourmetprodukter. Den har blant annet poteter fra Bamble som vi vasker og kutter selv, samt en Telemarksburger hvor både kjøttet, dressingen og brødet kommer fra Telemark. Ellers produserer vi mange av varene selv, med alt av kjøtt, dressinger, salater, dipper, kaker, softis og milkshaker. Å levere kvalitetsmat med fokus på næring og råvarer, det er vår visjon.
  Enkelte av restaurantene holder også åpent fra kl. 07.00, og tilbyr frokost med et utvalg av økologiske produkter

Les mer...

2014-09-15 14.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv