Betongens mange muligheter

Med bred kompetanse innen mange håndverk, utfører Lyngdal Armering & Betong alle typer arbeid innen betong og armering med høy kvalitet. Lyngdalsbedriften tar fortrinnsvis oppdrag i Vest-Agder, men er ikke fremmed for å reise utenfor fylket bare jobben er stor nok. Vi tok en prat med Titi Alexander Georgescu, som etablerte firmaet i septem-ber 2012 sammen med to kompanjonger.

– Jeg var først ansatt i et annet firma i 13 år, hvor jeg jobbet som både forskalingssnekker, kranfører og jernbinder. Sammen med kollega Efraim Selistean og en til etablerte jeg Lyngdal Armering i fjor høst, men i dag er det kun jeg og Efraim som står som eier. Vi er nå fem ansatte.

    Georgescu kom til Norge fra Romania i 2003. Han snakker flytende norsk, i tillegg til rumensk og engelsk, og har jobbet på oppdrag for blant annet både Veidekke Agder og Skandia Betong.
    – I fjor vinter var vi utleid til Skandia Betong som baseledere i blant annet Oslo og Bodø, og jobbet med glideforskaling på trappe- og heisesjaktene til Rica Hotell, som er Nordens største hotell med sine 64 meter. Glideforskaling er forskaling som starter på bakken og jekkes opp til bygget er ferdig, forklarer han.

Hovedfokuset til Lyngdal Armering & Betong er støping av betong. På forskaling samarbeider de med Lista Ferdigbetong og tilbyr forskaling av vegger, trapper, fundament og dekker.
    – Når det gjelder betong, er det bare fantasien som setter grenser. Vi har også muligheten til å prefabrikkere søyler og drager, sier Georgescu.

Han har dessuten tatt radonkurs slik at han kan legge radonmembraner, og han har kurs i byggsak slik at han kan stå som ansvarlig søker om bygge-tillatelse i byggsaker.
    – Jeg ønsker ikke å ta jobber jeg ikke er sikker på om vi kan fullføre. Da råder jeg heller kunden til å kontakte noen andre.

Les mer...

2013-12-12 16.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv