Billakkering av første klasse

En gjennomført og god billakkering krever fagkunnskap og grundighet. I Gulskogen Autolakk har duoen Øyvind Nilsen og Jostein Folkedal til sammen 55 års erfaring i bransjen. ”Vi er gode på pris, leveringstid og ikke minst på kvalitet”, understreker de.

– Av tjenester tilbyr vi hovedsakelig lakk og lakkering av biler og varebiler, samt et nytt produkt som har kommet på markedet som kalles for spot repair. Det betyr at man kun lakkerer enkelte deler av bilen, istedenfor å lakkere hele. Men vi har egentlig holdt på med dette hele tiden, lenge før noen valgte å selge det som et produkt, forteller Øyvind.

    Han etablerte Gulskogen Autolakk sammen med Jostein i desember 2008. Da hadde de allerede lang erfaring fra et annet lakkverksted. I dag er bruktbilbransjen en viktig kundegruppe for lakkeringsverkstedet, da de lakkerer mye brukt- og leasingbiler som skal leveres inn.
    – Det er mye å spare for firmaer og privatpersoner på å utbedre skader på leasingbiler før de leverer dem tilbake. Ellers har vi både privat- og bedriftskunder. Og folk som har vært hos en merkeforhandler før, er veldig fornøyd med både prisen og leveringstiden vår, sier Jostein.

På toppen er Bilskadeservice et godkjent bilskadeverksted som leier lokaler av Øyvind og Jostein. Det innebærer at du her også kan få fikset alt innen store og små bilskader. Avtaler med diverse forsikringsselskaper er også på plass. Dermed får bileierne alt de har behov for på en plass – ingenting er enklere.
    Ellers ser Øyvind og Jostein lyst på fremtiden. Gjennom fem år har de etablert seg som en solid aktør i markedet, med en trofast kundebase og et førsteklasses produkt.

– Vi fokuserer på en trygg og solid drift, med økt satsing på privatkunder og på reparasjon og lakkering av bruktbiler. Det er en nisje som vi ser vi kan være gode på, i og med at vi er konkurransedyktige på pris. Ved å tilby en pakke på bruktbil, er vi interessante for bilbransjen og bruktbilavdelingene til merkevareforhandlerne.

Les mer...

2013-12-16 13.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv