143027

Bitt av golfbasillen i Sirdal

Golfbasillen har bitt mange nordmenn, også i Sirdal kommune. På naturskjønne Sirdal Fjellgolfklubb kan man delta på kurs og turneringer, eller bare nyte naturen mens man slår seg gjennom klubbens ni-hullsbane.

Sirdal Fjellgolfklubb ble startet av en gruppe golfentusiaster som spilte på banen i Kvinesdal. Etter hvert fikk de lyst på en egen golfbane i Sirdal. Høsten 2007 stod banen ferdig.

– Det er en ni-hullsbane som ligger på begge sider av elva Sira. Sesongen går fra mai til oktober, og per i dag har vi 150 medlemmer. Mange av dem er rogalendinger som har hytter i området eller som på andre måter er knyttet til Sirdal, forklarer styreformann og daglig leder Geir Vårdal.

Selvbetjeningssystemet innebærer at medlemmer kan spille også utenom åpningstidene. Klubben har køller og golfbiler til utleie, og arrangerer både kurs, forbundsturneringer og regionsturneringer for de beste spillerne i regionen.

– I likhet med de fleste skandinaviske golfklubber, bruker vi datasystemet GolfBox. Her booker spillerne tid på banen, registrerer sin score og får utregnet sitt handicap. Vi bruker også systemet til turneringer, til medlemsregistrering og mer.

Vårdal forteller at banen krever mye vedlikehold. Sirdal Fjellgolfklubb har en solid maskinpark, et datastyrt vanningsanlegg og et stort budsjett som går med til gjødsling.

– Banen er veldig fin, og vi får mye skryt for hvordan den ligger i terrenget. Det tar rundt fire timer å gå to runder her, og det utgjør cirka én mil, avslutter han.

Les mer...

2014-11-27 08.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv