Bygger for fremtiden

Det er mange om beinet i byggebransjen. Men HB Bygg og Tømrerservice AS har trofaste kunder. Først og fremst inn mot privatmarkedet, men Bærumsselskapet vinner også stadig anbud, og tar gjerne oppdrag fra sameier.

– Vi gjør egentlig alt bortsett fra å bygge hus. Vi påtar oss alt av tilbygg, rehabilitering, taklegging, bad, og ikke minst vinduer og dører. Det er hovedfeltet, forteller daglig leder Øivind Bjerke.

Selskapet holder til i Gjettum i Bærum. Selv hadde Øivind planer om å bli kjøpmann, men gjorde helomvending og utdannet seg til tømrer. Han etablerte HB Bygg og Tømrerservice AS, og har i dag en stab på én innleid og to lærlinger.
– Vi får positive tilbakemeldinger hele tiden. Spesielt på at vi er gode på dører, vinduer og innvendig arbeid. Vi gjør det meste innen rehabilitering, og kundene er fornøyde. Og våre kunder skal være fornøyde, det er det som målet vårt, understreker Øivind.

På sikt er det den eneste oppskriften som fungerer. Det er mange døgnfluer i byggebransjen, men HB Bygg og Tømrerservice AS er laget for å vare. Det har vært intensjonen helt fra starten av. Øivind er nøye på at kvaliteten på arbeidet skal stå i stil med filosofien. Det er ikke uten grunn at selskapet stadig får positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.
– Det er Oslo vest og Bærum som er nedslagsfeltet vårt, og vi har et tett samarbeid med særlig Maxbo på Vækerø, men også Maxbo på Bærums Verk. Det er faktisk derfra vi får de fleste kundene våre, forteller Øivind.

Han kan fortelle om et konkurransepreget marked der det er mange om beinet, men han føler at firmaet hans vinner de anbudene de ønsker å vinne. Baksiden kan være at de ofte tar mange mindre prosjekter, som igjen krever mye planlegging.
– Jeg kunne tenke meg å ha flere ansatte, men det er ikke så lett å få tak i dyktige folk. Det er derfor tar vi inn lærlinger. Da kan vi lære dem opp med et håp om å kunne forme dem slik at de blir værende i firmaet fremover, sier Øivind.

På den måten skal HB Bygg og Tømrerservice AS bygge også inn i fremtiden.

Les mer...

2014-05-09 15.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • hb Bygg & Tømrerservice AS
  • www.hbbt.no
  • Telefon:
    92 63 69 56
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv