Bygger Guds rike

Før i tiden drev Glenn Tønnessen i byggebransjen. Men da bygningsingeniøren fikk et kall fra Jesus, begynte han isteden å bygge Guds Rike. I dag er han administrativ leder for Troens Bevis i Sarons Dal i Kvinesdal.

Troens Bevis er en verdensomspennende misjonsorganisasjon som har sitt nedslagsfelt i mer enn 100 land. Målet er å nå ut til flest mulig mennesker med evangeliet om Jesus. I Kvinesdal alene består administrasjonen av rundt 25 ansatte.

– For oss begynte det med Aril Edvardsen, som ble frelst 27. oktober 1956. Han fikk kallet til verdensevangelisering og startet virksomheten her i Sarons Dal. Misjonsorganisasjonen Troens Bevis så dagens lys i Kvinesdal i 1965 og driver utelukkende misjonsarbeid, hovedsakelig blant de unådde, forteller Tønnessen.

Det fulle organisasjonsnavnet er Troens Bevis Verdens Evangelisering. Selskapet er en stiftelse, som også har et aksjeselskap, Sarons Dal AS, som driver med kjøp og salg. I dag er organisasjonen delt opp i fem virkegrener.

– Vi har Brevkurset som går over store deler av verden, og vi har Innfødte Evangelister som preker evangeliet og planter menigheter i 37 land. Så har vi Miracle Channel, en arabisk kanal som driver TV-virksomhet døgnet rundt i arabisktalende områder i verden. Og vi har kampanjer som årlig gjør flere musikkfestivaler i Afrika og Asia. Den siste virkegrenen kalles Sammen for Norge. Der hjelper vi til med ungdomsarbeid i norske menigheter som ligger nede eller sliter, forklarer Tønnessen.

På toppen av det kommer ungdomsfestivalen Jesus to the Nation samt det årlig Sommerstevnet i Sarons Dal. Til grunn for alt sammen ligger et inderlig ønske om å nå ut med Det Glade Budskap til enda flere. Og det er et budskap som gir gjenklang. De siste årene har Troens Bevis hatt en god og jevn stigning på alle fronter.

Les mer...

2014-11-24 16.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Troens Bevis Verdens Evangelisering
  • www.troensbevis.no
  • Telefon:
    38 35 75 00
  • Adresse:
    Sarons Dal
    4480 Kvinesdal
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv