Elektro i alle varianter

Elektro er langt mer enn bare vanlig boliginstallasjon. I Protech Elektro AS har Øystein Wivestad og Roar Helgaasen sterk kompetanse blant annet på provisorisk el på byggeplasser, og på spesiell belysning knyttet til designanlegg og styringssystemer. Med en uvanlig faglig bredde i staben, kan Protech ta hånd om det meste.

– Vi startet opp 1. september 2009, og da var det bare meg og Roar. Vi begynte på servicemarkedet, og ansatte vår første montør i november. Så har vi bygget oss gradvis opp til det vi er i dag. Nå er vi ti ansatte, forteller Øystein.
    I staben er det også en lærling. Både Øystein og Helge er opptatt av å sørge for rekrutteringen til  bransjen. Nedslagsfeltet til selskapet omfatter primært Oslo og Akershus, samt noe Buskerud. Hovedkontoret ligger i Billingstad.
    – Referanseprosjektet vårt på provisoriske løsninger innenfor entreprenørmarkedet, er den nye amerikanske ambassaden som bygges på Huseby. Der var vi med helt fra begynnelsen av, og skal være med frem til 2015, sier Roar.

På en byggeplass som det er det selvsagt avgjør-ende at det ikke forekommer produksjonsstans. Derfor er det definitivt er verdt det å få folk som kan denne type el ut og inn for å sette opp det anlegget. Det er i hvert fall erfaringen i Protech. Da får du også full dokumentasjon, slik at alt til enhver tid er på stell opp mot tilsyn.
    – Vi har mange gjenkjøpsavtaler fordi vi har vært med å gjennomføre gode anlegg. Vi har hyggelige priser, hyggelige mennesker og gode anlegg. Men ikke minst har vi også faste installasjoner, også på privatmarkedet. Vi har spesielt gode referanser på rehabiliteringsjobber som involverer spesiell belysning. Det har Øystein engasjert seg i, og det har vi fått kjempegode tilbakemeldinger på.
    En slik spisset kompetanse er åpenbart etterspurt i markedet. For nå er situasjonen slik at Protech Elektro AS etter hvert må få inn flere folk.
    – Planen er å bygge soliditet i selskapet. Få flere kunder, beholde de vi har, og kanskje få flere bein å stå på, sier Øyvind.

Les mer...

2013-12-12 13.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv