142039NO - Midkraft142039NO - Midtkraft - 1

Energi på kort og lang sikt

Midtkraft Buskerud AS er offentlig eid. Det gir en egen trygghet for både strømkunder og kunder som kjøper varmepumpe. Spesielt innen varmepumpesegmentet har det vært mange døgnfluer i bransjen. Dermed risikerer kundene å stå igjen uten mulighet for bistand fra leverandøren. Midtkraft Buskerud AS kan imidlertid garantere for trygghet og stabilitet for sine kunder – på både kort og lang sikt.

– Midtkraft er et datterselskap av Midtnett som har vært det lokale e-verket i en årrekke. Det ble skilt ut som eget selskap for drøyt 20 år siden, og er i dag mer rendyrket på strømbiten. I 2006 startet vi i tillegg opp med salg av varmepumper. Her har vi én mann som monterer på heltid, og ellers leier vi inn ved behov, forteller Trond Lindseth.
  Han er daglig leder og én av to ansatte i Midtkraft Buskerud AS. Kundeservice og andre tjenester står moderselskapet for.


Midtkraft Buskerud AS har i dag Modum og Sigdal som hovedområde for levering av strøm, men strekker seg også ned mot Drammen. Det står mange bedrifter på kundelisten, med Hellefoss fabrikker er den største av dem. Midtkraft Buskerud AS er sertifisert som miljøfyrtårn, og har i mange år hatt et fokus på miljø. Strømmen de selger er ren vannkraft, og produseres lokalt på kraftverk i Modum og Sigdal.
  – På varmepumper retter vi oss først og fremst mot privatkunder. Det lille som er til bedriftskunder går mest på kjøling. Vi fører kun varmepumper fra Mitsubishi, da det er et merke av spesielt god kvalitet. Styrken vår når det gjelder varmepumper, er at Midtnett er eid av kommunene. Det er en del leverandører i denne bransjen som har gått konkurs etter kort tid. Det har ført til at kunder ikke har fått den hjelpen de trenger, for plutselig eksisterer ikke leverandøren lenger. Men i Midtkraft har vi en sikker eier. Det innebærer at vi vil eksistere også om flere år. Det er noe vi legger vekt på overfor kundene våre.

Kunder kan også komme innom for å ta en kikk på forskjellige modeller, og selvsagt for å stille spørsmål eller slå av en prat. Midtkraft Buskerud AS skal være en trygg og pålitelig leverandør. På spørsmål om hvordan han ser for seg utviklingen med varmepumper fremover, er Lindseth positiv.
  – Det er nok mange som etter hvert vil bytte ut varmepumpen de fikk installert for 15 år siden med en nyere og mer moderne modell. I tillegg har regjeringen signalisert at det muligens kan bli innført skattefritak for energivennlig oppvarming, og det vil kanskje også øke interessen for varmepumper ytterligere.

Les mer...

2014-09-16 10.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Midtkraft Buskerud AS
    • www.midtkraft.no
    • Telefon:
      32 78 32 78
    • Adresse:
      Lilleåsgata 3
      3340 Åmot
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv