132030berumeltek

Er med på den teknologiske utviklingen

Etter mer enn 20 års drift, er Bærum Eltek blitt et veletablert firma som stadig får skryt av sine kunder for å være løsningsorienterte. Selv har de som mål å henge med på en teknologiske utviklingen og hele tiden videreutvikle gode HMS-rutiner.


Magne Bøe og Knut Lia etablerte firmaet i Bærums Verk i 1991, og i dag er de tre montører og en lærling. Av tjenester de tilbyr, går det mye på private boliger og små bedrifter.
- I tillegg har vi veldig mange bad som vi er elektrikere på. Det blir vel bortimot 100 bad i året, som underleverandør hos to store baderomsleverandører. Vi har også noen eneboliger samt små butikker hvor vi står for belysning og kontorer hvor vi installerer multimedia med lerreter og persienner med styringsenheter, sier Bøe.

Bærum Eltek er ofte tredjeparten som kommer inn i et prosjekt og står for monteringen, etter at ett firma har stått for prosjekteringen og et annet firma har levert utstyret.
- Stort sett er vi underentreprenøren, ja. Det er mange private som tar kontakt direkte, men som regel er vi en del av en pakke sammen med andre håndverkere som rørleggere og snekkere.

Firmaet fokuserer sterkt på kvalitetssikring, og har innarbeidet veldig gode systemer for kvalitetessikring og dokumentasjon. Med sitt webbaserte system kan de logge seg på når og hvor som helst, og sende dokumentasjonen via e-post.
- Vi fokus på personsikkerhet, for selv om vi har holdt på i mange år, nytter det ikke å lene seg tilbake og tro at nå er det i orden. Når det gjelder HMS må vi hele tiden jobbe videre, smiler Magne.

I fremtiden ønsker Bærum Eltek å være med på den videre teknologiske utviklingen, og de har særlig tro på at smarthus blir det neste «store».
- Det kommer egentlig mye tregere enn det jeg hadde trodd, for det er faktisk virkelig smart å kunne styre hele huset fra iphonen. Internettbaserte løsninger er helt klart fremtiden, og der er vi med.

Les mer...

2013-05-29 11.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv