Ford på flyttefot til Billingstad

Ford har en stolt historie i Asker og Bærum. Nå flytter forhandler RøhneSelmer Sandvika AS inn i nye lokaler på Billingstad, og skifter navn til RøhneSelmer Asker & Bærum. Det kan gi en ny oppsving for et av verdens mest tradisjonsrike bilmerker, som i dag har biler for alle typer bilister, og som har markert seg som fremtidsrettede og energieffektive.

– Da vil kundene kunne tre inn i Ford-verden med utstillinger av både vare- og personbiler, i tillegg til en stor bruktbilavdeling. Vi får også eget verksted, delelager og skadeavdeling, så det blir et komplett bilhus på Billingstad, med perfekt beliggenhet, forteller salgssjef Thomas Brenne.
   De fleste bilelskere har et forhold til Ford, som for mange er synonymt med et tradisjonsrikt, trygt og solid merke. I RøhneSelmer-konsernet har de til sammen 250 ansatte, med avdelinger også i Lillestrøm, i Oslo på Ensjø og Røa, samt et eget verksted i Drammen. I avdelingen som nå flytter
til Billingstad er de i dag 40 medarbeidere, som  alle brenner for Ford.
   – Vi har den nye Ecoboost-motoren, som ble kåret til årets motor to år på rad. Det er en effektiv motor med kraftig redusert utslipp. Ford var også tidlig ute med å lansere en elektrisk varebil, og er nå i gang med en større produksjon av den helelektriske personbilen Ford Focus Electric. Det er en tipp-topp bil både på komfort og kjøreegenskaper, understreker Brenne.

Til avdelingens mange bedriftskunder tilbyr RøhneSelmer Asker & Bærum allerede utleie av elbiler i ulike modeller, blant annet med så mange som 20 elektriske varebiler. I sum betyr alt dette at Ford er blitt et høyaktuelt merke for alle som ønsker å bruke bilen som et ledd i miljøprofilen til firmaet sitt. Men hos Ford får du i dag bil til alle behov, ifølge Brenne.
   – I løpet av 2014 skal vi ha biler i alle segmenter, fra pick-up firehjulstrekkere og de aller minste varebilene, til store og tunge kjøretøy. Vi blir en komplett leverandør av nyttekjøretøy i løpet av 2014, sier han.

I RøhneSelmer Asker & Bærum står de last og brast med bilmerket som i sin tid revolusjonerte bilindustrien. Det er en ren glede når tilbudet er så godt som det er i dag. Brenne og hans kolleger skal nå fortsette å satse på kvalitetsbil til sine kunder, i nye lokaler på Billingstad.

Les mer...

2013-12-19 21.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • RøhneSelmer Asker & Bærum
  • www.rohneselmer.no
  • Telefon:
    67573700
  • Adresse:
    Stasjonsveien 20
    1396 Billingstad
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv