132003_propanspesialisten

Gass for framtiden

Få kjenner gassteknologi og -utstyr så godt som Oddbjørn Hjetland. Selv etter at han gikk av med pensjon kunne han ikke holde seg unna bransjen, og er i dag aktiv i Agder Gass, som kan tilby en rekke spennende og nyvinnende produkter for private og næringsliv.

- Propangass er giftfritt, og forurenser ikke luft eller vann. Det er dessuten veldig effektivt og enkelt å bruke.
Oddbjørn Hjetland vet hva han snakker om. Helt siden 1967 har han vært i bransjen, og jobbet i flere forskjellige virksomheter. I 2006 gikk han av med pensjon, men synes selv det var litt tidlig. Derfor engasjerte han seg i Propanspesialisten, og bidro til å danne Agder Gass – en merkevareforhandler av gass og utstyr fra en rekke kjente leverandører.

- Sortimentet er stort, og det er mye forskjellig som er til salgs hos oss. Det er viktig at vi leverer det kundene ønsker, og legger til rette for at folk skal kunne bruke mer miljøvennlige og lettvinte løsninger. For det meste er det Agder-fylkene vi dekker, forteller Hjetland.

Det er mye man kan gjøre med teknologi når elektrisitet eller gass er involvert. Hjetland er selv veldig engasjert i et forbrenningstoalett, som omdanner avfall til ren aske. Det sparer deg som forbruker for store utgifter knyttet til utgraving av tanker og vedlikehold av dette, i tillegg til at det er bra for miljøet.
- Toalettet kan enten gå på gass eller elektrisitet. Det er et veldig spennende og nyvinnende produkt jeg tror vi vil se mye av i fremtiden, mener Hjetland.

Men Agder Gass tilbyr også enklere produkter som griller og annet tilbehør til hyttefolket. Spekteret er stort, og selv om etterspørselen etter produkter er stor, er Hjetland opptatt av å ikke misbruke sin posisjon i markedet.
- Det er jo ikke så mange som holder på med dette, så vi har ganske bra kontroll på markedet. Likevel er vi opptatte av at lave innkjøpspriser hos oss skal komme kundene til gode, og at vi ikke skal misbruke posisjonen vår. Det er en del av vår langsiktige tankegang.

Les mer...

2013-05-28 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Propanspesialisten og Agder Gass AS
  • www.agderglass.no
  • Telefon:
    38023022
  • Adresse:
    Østre Strandgate 67
    4608 Kristiansand S
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv