Gevinstene ved god helse

I en travel hverdag blir god mental og fysisk helse stadig viktigere, både hjemme og på arbeidsplassen. Det kan Katrine Gulbrandsen Nilsen bidra til. Med Sans/Balanserommet i Drammen tilbyr hun blant annet yoga, pustetrening og meditasjon, samt kurs og coaching, til både privatfolk og næringsliv.

– Med litt større fokus på individets helse, både mentalt og fysisk, vil for eksempel sykefraværet kunne gå betydelig ned. Yoga og mental trening er med å styrke helsen på alle plan. Så jeg tror at bedrifter kan ha stor nytte av mer bevissthet rundt disse tingene, understreker Katrine.

Hun driver i dag Sans/Balanserommet, en kombinasjon av yogasenter og klesforretning. Det er et unikt konsept, hvor alt til syvende og sist er rettet inn mot at folk skal få det bedre med seg selv, og dermed også få energien til å yte best mulig i både hverdag og jobb.

– På Sans/Balanserommet tilbyr vi yoga for alle. Både for de som aldri har prøvd det før, og for de som har god erfaring med det. Vi veileder også mye innen meditasjon, som en del av yogaen. Det handler om å finne en sterk indre ro. For mange kan det være et solid verktøy i hverdagen, sier Katrine.

Hun legger også stor vekt på riktige pusteteknikker. Mange av oss sitter i dag mye foran skjermen, vi får vondt i albuer og skuldre, og pusten blir låst. Men med enkle grep kan du lære deg å puste riktig – og dermed også redusere stressnivået og isteden finne en egen ro i alle situasjoner.

– Det handler om gode følelser. Og har du gode tanker, så har du gode følelser.

Les mer...

2014-11-27 10.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Sans Balanserommet AS
  • www.sansochbalans.se
  • Telefon:
    999 537 421
  • Adresse:
    Schwenckegata 5
    3015 Drammen
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv