132098trysilhus

Gjennomtenkte boliger skaper godt bomiljø

Trysilhus AS har brukt lang tid på å rendyrke produktet sitt, og kan tilby solide eiendomsløsninger der kvalitet og bomiljø går hånd i hånd. Nå retter eiendomsselskapet blikket mot resten av landet.


- Det som kjennetegner vår måte å bygge på, er at vi bygger det samme hver gang. Det høres kanskje kjedelig ut, men det gir oss usedvanlig store fordeler og utviklingsmuligheter. Vi har jobbet hardt med kvaliteten, blitt kvitt barnesykdommene og har dermed utviklet sterke produkter som vi kan bygge effektivt. Det gir også en unik kjennskap til byggene, som er fordelaktig i prosjekter som kommer senere.

Kjell Jordanger forteller om Trysilhus og hvordan virksomheten har jobbet for å befeste seg i et tøft marked. I dag holder Trysilhus til i Drammen, og er et familieeid selskap som legger stor vekt på å kvalitetssikre byggeprosessene.
- Vi liker å gjøre ting selv, men bruker underleverandører der det er nødvendig. Vi passer imidlertid på å bruke de samme over tid, slik at også disse får være med på å bli kjent med boligene våre. Det er en stor fordel at også de som jobber på prosjektene vet hva de driver med, og kan vise til at de har gjort det før. På den måten sikrer vi oss både gode og gjennomtenkte boliger, og trente medarbeidere. Det gir konkurransefordeler, sier Kjell.

Siden midten av 90-tallet har Trysilhus stått for nærmere 1600 leiligheter bare på Østlandet. Det i seg selv gir en sterk CV. Kjennetegnet for boligene er et godt bomiljø.
- Det er viktig å tilrettelegge slik at det går an å bruke boligen til mer enn bare innenfor døra. Bomiljø og fellesskap med naboer er viktig, så våre boligprosjekter handler vel så mye om det som skjer rundt selve boligene. Vi vil skape mer enn bare en blokk, sier Kjell.

Det er også de geniale løsningene som har preget innholdet i tilbakemeldingene kunder har gitt gjennom årene. Veksten i boligselskapet har vært stor de siste årene, med betydelige omsetningsøkninger. Kjell mener selv at samarbeidet med Husbanken er en viktig medvirkende årsak til dette.

- Vi har et tett samarbeid, og det vil bli viktig også fremover. Gode finansieringsordninger som kommer kjøperne til gode er viktig i boligmarkedet, og jeg tenker da også på renter. Forhåpentligvis fortsetter dette samarbeidet også i fremtiden, så får vi se hvor offensivt vi skal satse. Jeg er imidlertid ikke i tvil om at våre boliger passer godt inn i flere landsdeler enn bare Østlandet, sier han.

Les mer...

2013-05-30 10.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Trysilhus
  • www.trysilhus.no
  • Telefon:
    32215500
  • Adresse:
    Albumsgate 15
    3016 Drammen
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv