142064NO - Montér

Gode kunnskaper gir fornøyde kunder

Hos Montér Hurum er det mye produktkunnskap og de har ansatte med lang erfaring i bransjen.

De har en dyktig og rutinert snekkermester i rekkene. Det setter kundene pris på.
  Vårt juridiske navn er Tofte Bygg AS. Vi startet Tofte Bygg for 35 år siden, i lokalene til Tofte Glass & Bygg, da de la ned sin virksomhet.
  Før vi etablerte Tofte Bygg AS drev vi med montering av ferdighus og rehabilitering av boliger og hytter. I tillegg hadde vi en liten butikk med jernvarer og interiør i Sætre.
  Da vi startet på Tofte drev jeg utsalget, mens Kjell drev med byggeoppdrag, forteller daglig leder Mette Reiner-Vestli.

De overtok vareutvalget som Tofte Glass & Bygg hadde, deriblant glass- og stentøy og møbler, samtidig som de utvidet med trelast og grove byggevarer. Etter hvert ble det behov for mer plass og Kjell og Mette kjøpte tomt på Åsveien industrifelt i Sætre. Tofte Bygg flyttet til Sætre i 1991, til Åsveien 4. I 1997 startet byggingen av anlegget i Åsveien 11. Anlegget sto ferdig i april 1998. Det ble straks behov for mer plass og i 2003 ble anlegget utvidet.
  I 2013 meldte vi overgang til Montér kjeden.

Vi utgjør 7 årsverk. Sortimentet vårt rommer hele bredden til et byggevarehus fra trelast, byggevarer, interiør, maling og verktøy. Vi har det meste til huset. Vi driver også med utarbeidelse av planløsninger og vi prisberegner, sier Reiner-Vestli.
  Privat og proffkunder er fordelt 50-50. Kundene er i hovedsak fra Hurum og Røyken. Montér Hurum har proffkunder med arbeidsoppdrag utover de to kommunenes grenser. Kjedens gode logistikkløsninger gir proffkundene raske leveranser der de har oppdrag. Mange av dem gir gode tilbakemeldinger om kunnskapsnivået og leveransedyktigheten. Kundene setter pris på den kompetanse og erfaring bedriften innehar.
  Vi ønsker å skape trygghet hos kundene. Hos oss følger vi kunden med sin handleliste hele veien gjennom avdelingene fra jernvare, maling, trelast og byggevarer. Kunden får hjelp av samme kundebehandler hele veien.

Optimera/Montér systemet er effektivt og samarbeidende. Det er alltid et servicesenter i nærheten. Det er god byggeaktivitet i området og vi ser gode muligheter til å ta nye markedsandeler. Det er stor konkurranse og kamp om pris i bransjen, men vi tror kunder også er opptatt av kvalitet, kunnskap, trygghet og service, avslutter Mette Reiner-Vestli.

Les mer...

2014-09-15 15.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Tofte Bygg AS
  • www.monter.no
  • Telefon:
    32 79 22 88
  • Adresse:
    Åsveien 11
    3475 sætre
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv