133086eikergrontmiljo

Grønn hverdag

Veksten siden 1991 har stabilisert seg, og konkurransen i markedet tilspisses. Men tyngden Eiker Grøntmiljø har bygget opp, gir et solid fotfeste i store deler av regionen og stadig nye oppdrag for de ansatte. Også privatkunder synes å foretrekke Eiker Grøntmiljø. 

– Det har vært en nokså stor vekst å regne, hvis du ser tilbake til oppstarten i 1991. På begynnelsen av 90-tallet omsatte vi for omlag 30 millioner, og virksomheten hadde under seks ansatte. Etterhvert gikk det bedre, og omsetningen økte opp mot 80 millioner. I dag er den rundt 60, etter å ha flatet ut litt på grunn av markedet.
Amund Berger forteller om en voksende virksomhet, som nå lønner mer enn 40 ansatte. Over 20 er dessuten innleide konsulenter, som nærmest på fast oppdrag gjør arbeid på vegne av virksomheten. 

Eiker Grøntmiljø tilbyr en rekke arbeider innen grøntområder, alt fra planting av busker og trær til tilrettelegging av større parker og offentlige områder. Følgelig er kundegruppen både privat og offentlig, noe Berger mener er overveiende positivt for utviklingen av virksomheten.
– Vi har kompetanse innen de mindre arbeidene, og kan ta kortvarige og enkle oppdrag. Samtidig er vi kjent for det vi kan tilby på større prosjekter, og er derfor tett knyttet til entreprenører som har å gjøre med store områder som skal utvikles. Vi har bred kompetanse, og har stabilisert oss innen begge markeder, fastslår han. 
Han legger likevel ikke skjul på at markedet byr på konkurranse, men vurderer ikke de andre aktørene som direkte trusler. 
– Det er klart vi merker konkurransen, fortrinnsvis fra Vestfold. Men vi har etablert et solid merkenavn, og er kjent i mange miljøer, så slik det ser ut nå er det ingen grunn til bekymring. Konkurranse presser selvsagt prisene ned, men vi har ikke lidd noen nød foreløpig, sier han. 

Det er områdene Hønefoss, Eiker, Kongsberg, Asker og Bærum som er primærnedslagsfeltet; et område med mye aktivitet.
– Vårt område er stort. Det bor mange mennesker der, og det drives mye offentlig virksomhet som har behov for oss. Sånn sett er det genialt for oss å fortsette virksomheten vår her.
– Jeg er veldig fornøyd med hvor langt vi har kommet, og hva vi kan tilby. Vi har blitt kjent for å strekke oss litt ekstra, og det skal vi fortsette med.

Les mer...

2013-10-18 11.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Eiker Grøntmiljø
  • www.eikergm.no
  • Telefon:
    32701536
  • Adresse:
    Horgenveien 179
    3300 Hokkensund
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv