Hotellrom på hjul

Daglig leder Tor Alvern i Abobil.no opplever ofte at tidligere hyttefolk og båtfolk går over til bobil. For det er få ting som kan måle seg med friheten du får med et eget rullende hotellrom på fire hjul.


- Bobil er blitt stuerent de siste årene. Med en bobil kan du ta med deg hytta på hjul. Da kan du velge selv hvor du skal ha utsikten neste morgen, enten det er Lofoten eller Gardasjøen.

Tor har lang fartstid fra bilbransjen, og startet opp Abobil.no for godt og vel syv år siden. Når du selv har et utall antall mil på veien med bobil, fant han ut at hobbyen også kunne bli en jobb.
- Vi har drevet i syv år, alle år med gode tall. I 2011 var vi Gaselle-bedrift, og i år har vi hatt en kjempestart på året i år. Vi har et budsjett på 66 biler, i fjor hadde vi 62.

Abobil.no har eneagentur på to bobilmerker, og de er hovedimportør av Laika, med også en seks-syv forhandlere spredd omkring i Norge. I tillegg tar de innbytte i brukte bobiler når folk skal kjøpe ny.

Men Tor legger også vekt på at Abobil.no er en veletablert forhandler der kundene er i trygge hender, også med tanke på drift og vedlikehold etter kjøp. Selskapet er sertifisert til å reparere alt som har med boenheten å gjøre.

- Med typisk størrelse på en bobil får du 16-17 kvm å boltre deg på. De fleste har også markise og fortelt, og da får du ytterligere 10 kvm. Men poenget med en bobil er å komme seg ut og rundt. Det er friheten som gjør at folk velger bobil. Vi har folk som feirer jul og nyttårsaften i bobil, sier Tor.

Les mer...

2013-05-29 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Abobil.no
  • www.abobil.no
  • Telefon:
    47250147
  • Adresse:
    Solavegen 25
    4352 Klepp
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv