Kandidatene våre er ''gullet''

"Vi tilbyr antagelig våre kunder de mest entusiastiske medarbeiderne til de spenstigste prosjektene i vår bransje." Det er visjonen til Techskills AS i Skien. Daglig leder Morten Immerstein og hans kolleger tilbyr rekruttering, bemanning, rådgivning og management for hire.

Bemanningsselskapet Techskills rekrutterer fag-, spesialist-, ingeniør- og lederkompetanse, både teknisk og merkantilt, til kunder innen industri og produksjon, bygg og anlegg, samt infrastruktur. Dette gjelder både privat og offentlig sektor, sier Immerstein. Selskapet har hatt en fin start og har fått en veldig god mottagelse i markedet, og har i hovedsak rekruttert ingeniører og økonomi/regnskapsmedarbeidere siden oppstarten. Techskills AS er et ungt selskap, men kompenserer med et godt personalsystem, mye rutine og lang bransjeerfaring hos de ansatte i administrasjonen. Vi kan rekruttering og bemanning!


Techskills er majoritets eid av Telemark Group som er en aktiv eiergruppe med syv erfarne næringsledere som kjøper opp og/eller starter/utvikler bedrifter med vekstpotensial.
  Techskills AS har pr. i dag to søsterbedrifter, ingeniørselskapet Nord Consult (onshore-, offshore- og subsea) og Abcent, (helse og omsorg).
  – Techskills mener det er kandidatene som er "gullet" og viktige innen bemanning. Vi er opptatt av å ha gode systemer og rutiner som sørger for at vi, til enhver tid, tar godt vare på våre ansatte. Mange innleide blir fast ansatt hos vår kunde, og da har vi lykkes overfor både medarbeider og kunde. Det er bare positivt!
  I 2015 ønsker vi å ekspandere utenfor Telemark, og vi vil søke attraktive samarbeidspartnere i Norge, avslutter Immerstein.

Les mer...

2014-04-29 15.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Techskills AS
  • www.techskills.no
  • Telefon:
    41 24 85 87
  • Adresse:
    Klostergata 30
    3732 Skien
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv