Klima, miljø og energi – steg for steg

Etter oppstarten i 2005 har rørleggerbedriften Holtefjell VVS gått ett skritt av gangen mot dit de er i dag. Selskapet som begynte med tre mann, har vokst gradvis til dagens 24 mann. Og det ved å leve på egen drift – ikke banklån – hele veien.


Holtefjell VVS har sitt opphav i Holtefjell Eiendom. Til å begynne med skulle selskapet ivareta Holtefjell Eiendoms verdier og eiendomsmasse, før det tok steget ut også mot eksterne kunder. I dag har daglig leder Øivind Syvertsen og hans kolleger en rekke trofaste kunder over hele det sentrale Østlandet.

- Vi er en allsidig rørleggerbedrift, men vi har vårt hovedsegment innen klima, miljø og energi. Vi har fyringsteknikere som utfører mye service blant annet på oljefyringsanlegg, vi tar gass, vi tar varmepumper. Det er et tøft marked med mange om beinet. Men vi har riktig kompetanse, vi har de rette menneskene, sier Øivind.

Det omfatter blant andre fagleder Stein Larsen, som er en ordentlig tungvekter innenfor varme og energi. Han har vært i faget i lang, lang tid, og er en stor ressurs innad i Holtefjell VVS – og ikke minst ut mot kundene. Og kundene kan være så mangt.
- Vi er ofte underleverandører for store og små entreprenører. I tillegg kommer mindre jobber som enebolig og rehabiliteringer. Vi har også avtale med Meny om butikkrehabilitering for dem over hele landet, sier Øivind.

Klima, miljø og energi er selvsagt et hett tema på både bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Holtefjell VVS har lagt seg slik at de kan levere installasjon av fremtidsrettede energiløsninger som for eksempel varmepumper, samtidig som de kan bistå med modernisering av oljefyren. Selskapet har fem EO-godkjente oljefyringsteknikere (EO er en sertifiseringsordning innenfor ”effektiv oppvarming”).

- I går hadde vi en strategisamling i Holtefjell VVS, der vi pratet litt om fremtiden. Målbildet for 2017 er satt og gutta er informert. Vi ønsker å ivareta våre ansatte, bygge dem videre, og kanskje øke med én til to stykker. Men vekst er ikke det viktigste, først og fremst skal vi spisse driften.

Les mer...

2013-05-30 11.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Holtefjell WS
  • www.holtefjell.no
  • Telefon:
    32899220
  • Adresse:
    Havnegata 111
    3040 Drammen
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv