Komplette kontorer med Bergen Kontorsenter

Gode arbeidsforhold på arbeidsplassen gir økt effektivitet og verdiskapning. Slitasjeskader og sykefravær reduseres. Nettopp derfor mener Bergen Kontorsenter at bedrifter og organisasjoner bør investere i kontormøbler av høy kvalitet.

– Vi leverer alt av møblement du måtte ha bruk for til kontor, og retter oss først og fremst mot det såkalte kontraktsmarkedet, altså det offentlige markedet med kontormøbler, miljømøbler og også skolemøbler, forteller daglig leder Rolf Mikkelsen.

Bedriften ble etablert i 1979 og har i dag 12 ansatte. Selskapet er selveid, og kan derfor sam-arbeide med et stort antall leverandører, i motsetning til fabrikkeide kjeder som ofte er bundet opp til egne produkter. Det innebærer at Bergen Kontorsenter kan tilby sine kunder en unik bredde i sortimentet, og takket være gode partnere kan de også konkurrere på pris innenfor stort sett alt du måtte ønske deg.
   – Man kan si at alle leverandører har sine styrker, men vi har styrken fra alle leverandørene. I tillegg etablerte vi i 2011 et samarbeid med Norske kontormøbler og Fagerhaug & Olstad AS, og vi har etablert en egen møbelkjede som heter Formfunk, som står for form og funksjon. Målet er at Formfunk skal kunne skaffe oss nasjonale avtaler som igjen kan styrke oss på lokalmarkedet, forklarer Mikkelsen og hans kollega Bjarne Nilsen, som er salgsleder.

På kundesiden har selskapet rammeavtaler med store aktører som Universitetet i Bergen, Helse Bergen, Bergen kommune og Høgskolen i Bergen. Alle selgerne i staben har bakgrunn som møbelmontører. De kjenner kundene og er genuint opptatt av den faglige og tekniske delen av produktene. Vi snakker mer om problemløsere enn typiske selgere, ifølge Mikkelsen.
   – Når det gjelder kontorstoler er det få kropper som er like. Så hvorfor skal man putte alle i én type kontorstol? Det er viktig å bruke litt tid på å velge individuelle stoler, for har du en som er dårlig, er det klart at det påvirker hverdagen din i stor grad.

Ellers er det nærmest ingen grenser for hva produktsortimentet hos Bergen Kontorsenter rommer. Fra skrivebord og konferansemøbler, til arkivsystemer og kantineinnredning, til gardiner og persienner.
   – Så derfor pleier vi å si; Sett deg ned, finn roen med oss!

Les mer...

2013-12-18 12.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv