Kvalitet med hammer og sag

Hammer og sag AS ble stiftet i 2007. Men det tok ikke lange tiden før de ble hyret inn av Jens Evensen til å bygge en enebolig på over 1 000 kvm, med en masse spesielle detaljer. Asker-bedriften har med andre ord referansene i orden.

– Jeg startet først opp med et enkeltmannsforetak i 2006, og samarbeidet da mye med tremenningen min Petter Reime. Etter et års tid fant vi ut at vi kunne starte et aksjeselskap sammen, og ansette noen flere, for da begynte vi å få flere større oppdrag. Sommeren 2007 startet vi opp Hammer og sag AS, forteller Magnus Robertsen.
   I dag er de åtte stykker i selskapet. I hovedsak jobber de mot privatmarkedet i Asker og Bærum, men det hender også at de er inne i Oslo. De kan gjerne fungere som totalentreprenør for kunder som ønsker det, med innleie av nødvendige håndverkertjenester.
   – Vi tilbyr egentlig det folk ønsker seg. Nybygg, tilbygg, rehabilitering, oppussing av bad. Alt innen tømrerbransjen, og så leier vi inn elektrikere, rørleggere og andre håndverksgrupper etter behov. Vi er gode på den håndverksmessige utførelsen. Der er vi nøye, og det får vi gode tilbakemeldinger på, understreker Magnus.

Konkurransesituasjon er nemlig slik at kundene må ha en god grunn for å velge nettopp Hammer og sag AS. Da viser Magnus til kvaliteten på utført arbeid. Der skiller de seg ut.
   – Vi kommer til å holde oss på størrelsen vi er nå, i hvert fall en stund, for det er morsommere å være ute og snekre enn å sitte på kontoret. Skal vi ansette mange flere folk, blir det mer papirarbeid og vanskeligere å opprettholde høy kvalitet.

Les mer...

2013-12-19 21.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv