Kvalitet så solid som betong

Det er lite som slår betong når det kommer til soliditet og varighet. Og det samtidig som betong er overraskende anvendelig. Derfor er det optimisme i veggene hos Agder Betong i Lyngdal. Spesielt når kundene melder om høy produktkvalitet og konkurransedyktige priser.

– I dag har vi fire anlegg, men vi produserer betong ved kun to av dem, i Flekkefjord og her i Lyngdal, forteller Rolf Galdal.
    Han overtok som daglig leder for halvannet år siden, i det som er et selskap med røtter tilbake til 1970-årene. Frem til 2011 het det Kvinesdal Ferdigbetong, men etter en endring i eierforholdene ble det til Agder Betong for to år siden. I dag har selskapet 15 ansatte, og produserer ferdigbetong med sement, sand og singel fra lokale produsenter.
    – Det er strenge regler blant annet for hvor ofte man må ta stikkprøver av betongen man produserer, og det avhenger av hvor mange kubikk vi produserer. Vi er opptatt av kvalitet, og er nøye på dette, understreker avdelingsleder Geir Sørdahl.

Betong fungerer nemlig kun på sitt beste når kvaliteten er på topp. Agder Betong leverer til store bedrifter som Veidekke og Skanska, men også til privatkunder. Nedslagsområdet er fra Moi til Mandal, og bedriften er godkjent av Kontrollrådet for å blande betong.
    Variasjonen i betongløsningene er det vann- og sementforholdet som utgjør, i tillegg til andelen sand og singel. Dette er ting som varieres i henhold til bruk, slik at man til enhver tid får best mulig egnet betong til hvert enkelt prosjekt. På toppen av det er det selvsagt viktig at produktet finner veien ut til anleggsplassen på riktig måte.
    –Vi har en solid bilpark, for det er viktig å ha godt utstyr. Ingenting er dårligere reklame enn om bilen stopper når du er på vei ut til kunder, sier Galdal og Sørdahl.

Les mer...

2013-12-13 12.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv