Lager lås og slå

Lås og sikring handler i dag ofte om mer enn bare nøkkel og lås. Elektroniske løsninger og kodelåser blir mer og mer vanlig, og det blir også avanserte fingeravtrykkslesere og iris-skannere. I Låsesmeden Tromsø dekker de både gamle og nye låsløsninger.


- For å kunne tilby kundene de aller beste løsningene, har vi valgt å være en totalt uavhengig leverandør. Vi ønsker å være en lokal aktør som yter høy kvalitet på det vi leverer, og som er tilgjengelig for kundene våre, slik at de kan få hjelp der og da, forteller daglig leder Andreas Setting.

Kundene varierer mellom alt fra privatfolk, til bedrifter, til offentlige institusjoner. Låsesmeden Tromsø opplever også ofte å bli hyret inn som kompetansebedrift av arkitekter, for å bistå med rådgivning med hensyn til låsløsninger, rømningsveier og krav i ulike miljøer. Da kommer lang erfaring godt med.

- Jeg begynte i låsbransjen i ’93, og har vært med på utviklingen hele veien. Totalt er vi seks ansatte, med fem som har fagbrev. Vi har høy kompetanse og lang fartstid i bransjen, understreker Andreas.

Hovednedslagsfeltet er Tromsø og omegn, men Låsesmeden Tromsø leverer også både i Finnmark og Nordland. På Finnsnes har de et godt samarbeid med Låsesmeden Finnsnes. På én og samme arbeidsdag kan firmaet levere alt fra det mest moderne av elektroniske løsninger, til tradisjonell låsemekanikk.
- Vi leverer produkter med høy kvalitet og funksjonalitet. Det er det viktigste, sier Andreas.

Les mer...

2013-05-29 15.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Låsesmeden Tromsø
  • www.lastromso.no
  • Telefon:
    45278000
  • Adresse:
    Stakkevollveien 51
    9010 Tromsø
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv