Lave kostnader, høy servicegrad

Catharina Dankertsen og Jan Gustafsson har nærmere 50 års bransjeerfaring fra sitt fagfelt. I ABS Installasjon AS er de eksperter på å sikre bygg med etterlysende ledesystemer.

Etterlysende skilting har i dag overtatt for tradisjonelle nød- og ledelys. Etter den nye tekniske forskriften Tek 10, er det nå påbudt med lavtsittende ledesystemer. ABS Installasjon AS har tiltaksklasse 3 i både prosjektering og montering.
— Per i dag kan ikke det elektriske markedet levere konkurransedyktige løsninger på dette feltet. Men vi har rimelige løsninger. For korridorer og trappeoppganger i forretningsbygg som er bygd etter Tek 10, havner vi på under halve prisen, forteller Gustaffson.
Kundene ringer fra store deler av landet, i hovedsak Øst- og Sørlandet. For alle som fortsatt går inn under 1997-forskriftene, er det ikke nødvendig med lavtsittende systemer. Da ligger ABS Installasjon AS prismessig omtrent likt med andre aktører i markedet.
— Prosjektering og montering av etterlysende ledesystemer har vi holdt på med siden 2011. Nå har vi spesialisert oss på dette, sier de.
Men duoen har en imponerende fartstid i faget. På slutten 80-tallet flyttet Gustafsson fra Oslo til Larvik. Han startet opp sikkerhetsselskapet ABS Installasjon AS. Etter å ha drevet mye med innbrudds- og brannalarmer, tv-overvåking og adgangskontroll, ble fokus så dreid mot salg og installasjon av ledesystemer.
— Det er de lave kostnadene, samt servicen vi utfører hvert femte år, som er gulroten for våre kunder, sier Dankertsen.
Les mer...

2014-09-15 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv