132061bestwesternbaronenhotel

Lot seg ikke stoppe av stormen

Best Western Baronen Hotell har gjennomgått en rekke oppgraderinger de siste årene, og lanserer seg nå også som konferansehotell. Primært er det forretningstrafikk som preger hotellet, men i sommerhalvåret er det barna som dominerer. Det gjør hotellet allsidig, og appellerende til både privatpersoner og bedrifter.


I 2012 gjennomgikk hotellet store ombyggingsprosjekter med nye rom og oppgraderinger til nye konferansefasiliteter, der kapasiteten er så høy som 85 personer. Det la grunnlaget for en pangstart på 2013, men dessverre fikk hotellet ubudent besøk på tampen av 2012.
- Jeg var i Tyskland og fikk telefon fra politiet i Ålesund. De kunne fortelle meg at en dame ved navn Dagmar hadde vært innom og forårsaket store skader. Da var det bare for meg å komme seg hjem, sier daglig leder Kari Janne.

Dagmar, som riktignok er en orkan, viste ingen nåde, og truet Janne til å stenge hotellet. Men dugnadsånd blant både ansatte og lokalbefolkning fikk hotellet raskt på rett kjøl igjen, og nå er de i gang igjen som aldri før.

- Vi har kommet oss etter det ubudne besøket, og kan tilby god romstandard, moderne lokaler og snart er vi også helt klare med konferansevirksomheten. Det gjør at vi har en bred appell, ettersom sommertiden er barnas sesong, og at vi da er Barnas sommerhotell, forteller hun.

Hotellet har per dags dato 66 rom, og tilbyr blant annet kveldsmat til gjestene. Flere romtyper og medlemskap i Best Western-kjeden, har også sine fordeler, mener Janne.
- Jeg ble nylig utpekt til årets hotelldirektør, og det er selvfølgelig veldig hyggelig. Vi har også fått mange andre utmerkelser, som hever oss både i regionen og på landsbasis. Vi er hele tiden opptatte av å utvikle oss, og lar ikke en orkan stoppe oss. Vi er sterkere enn som så, spøker hun.

- Vi er opptatte av å gjøre det lille ekstra for gjestene. Vi skal behandle dem som om det var svigermor som kom på besøk for første gang, og da bør det jo være bra!

Les mer...

2013-05-29 15.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Best Western Baronen Hotel
  • www.baronenhotell.no
  • Telefon:
    70147000
  • Adresse:
    Kanalveien 1
    6010 Ålesund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv