142002 copy

Med kunnskap i førersetet

Autocentrum flyttet i fjor ut av Kristiansund til Løkkemyra. Der ventet Norges første bilhall som er bygget i henhold til Mercedes’ nye standard. Innenfor har daglig leder Helge Sveggen både Mercedes og Kia – både nytt og brukt. Fremover skal Autocentrum bygge videre på det gode renommeet selskapet har i markedet, der ærlighet og kundeservice står i fokus.

Selv overtok Sveggen som daglig leder i oktober 2013. Han er en ekte bilmann, med 18 års erfaring fra bransjen. Med Mercedes og Kia på plakaten har han nå et komplett tilbud, med modeller og prisklasser som treffer de aller fleste bilkjøpere.
  – Vi ser at vi også tiltrekker oss yngre kjøpere. Mercedes har for eksempel stadig flere attraktive modeller med gode utstyrspakker til fornuftige priser. Det tiltrekker seg flere typer kjøpere. Kia på sin side kommer syv års garanti, gir mye bil for pengene og har også mange attraktive modeller. Utstyrspakkene kan skreddersys fra A til Å, så det er kundene som selv bestemmer innholdet, forteller han.

På Løkkemyra møtes kundene nå i moderne og innbydende lokaler. Det gir gode forhold for både ansatte og kundene. På verkstedet har Sveggen åtte mann med spesialkompetanse på Mercedes og Kia, men som også utfører service på alle andre bilmerker. Bedriftskunder kan ringe 24 timer i døgnet for å få hjelp og service, og verkstedet tilbyr også EU-godkjenning av tyngre kjøretøy.
  – En bil i dag er en teknisk avansert innretning som det kan skje mye med. Det kreves både kunnskap og verktøy for å kunne reparere den, så vi har fortløpende kursing av våre ansatte som importørene står for, sier Sveggen.

I Autocentrum skal han nå satse ytterligere på bruktbil. Det er tross alt med bruktbil de aller fleste bilkjøpere starter, så et bruktbilsalg der alle parter er fornøyde gir et godt kundeforhold som kan vare lenge.
  – Bygger man et tillitsforhold der, kan man ha et godt forhold til kundene i mange, mange år. I tillegg til private har vi også mange bedriftskunder som handler både person- og varebiler hos oss. Det et marked som er i stor vekst for vår del, og vi har også knyttet til oss et agentur som tilbyr Tredal-tilhengere for proffmarkedet.

Les mer...

2014-09-15 13.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Autocentrum
  • www.autocentrum.as
  • Telefon:
    913 11 270
  • Adresse:
    Bedriftsveien 13
    6517 Kristiansund
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv