Midlertidige lokaler av topp klasse

Iblant kan det være nødvendig å flytte inn i midlertidige lokaler for avgrensede tidsperioder. Kanskje er det oppussing på gang, kanskje har en vannlekkasje satt arbeidsplassen ut av spill, eller kanskje man har raskt behov for mer plass. Heldigvis finnes det enkle og gode løsninger, som hos Expandia Moduler AS.

Expandia Moduler AS er et svenskbasert og svenskeid selskap, som for alvor startet opp i Norge da Runar Heistad tok tak. Han hadde allerede bred erfaring og inngående kjennskap til bransjen.
   – Konseptet vårt er først og fremst utleie av midlertidige lokaler til skoler, barnehager, kontorer og omsorgsboliger. Det er som regel snakk om utleie når bygg skal pusses opp eller når man har for liten plass. Produktene produseres av Moelven både i Norge og Sverige, og vi har et veldig godt samarbeid med norske Moelven. Vi står for utleie selv, men ved salg henviser vi som regel videre til dem, forteller Heistad.
   Han leder avdelingen i Drammen, som har fem ansatte. På kundelisten står blant annet kommuner som ønsker totalentreprise. Expandia Moduler AS har derfor faste entreprenører, rørleggere, elektrikere og gravefirmaer som hjelper dem med prissetting, da dette gjerne er oppdrag som legges ut på anbud.
   – Vi kaller det moduler, men brukerne kaller det ofte for brakker. Mange er skeptiske, men når vi har montert og satt det sammen, blir de fornøyde. Det er lyst, trivelig og i henhold til alle standarder. Vi får veldig gode tilbakemeldinger på kvaliteten, sier Heistad.

Firmaet har hele landet som marked, men er spesielt aktive i lokalmiljøet. Ambisjonen er å være blant de to-tre største på moduler i Norge, i tillegg til å være en trygg og trivelig arbeidsplass.
   – Målet da vi startet opp var å øke med cirka 200–250 moduler i året, og per i dag har vi cirka 730 enheter på utleie. Totalt i systemet har Expandia 10 000 moduler, og vårt ønske er å ha 1 000 moduler på utleie innen de kommende fem årene. Det er likevel ikke meningen å vokse for fort, for organisa-sjonen skal også henge med. Vi er opptatt av å holde det vi lover, understreker Heistad.

Les mer...

2013-12-18 11.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Expandia Moduler
  • www.expandia.no
  • Telefon:
    47617700
  • Adresse:
    Bruveien 12
    3055 Krokstadelva
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv