Nyåpnet Biltema i Lyngdal

Det har vært fullt hus på Biltema Lyngdal etter åpningen torsdag 17. oktober. Butikksjef Frank Øverland er innstilt på gi kundene full valuta for pengene, med kjent og kjær Biltema-profil: Alt du trenger, til lave priser og av høy kvalitet.

Sortimentet består av utrolige 18 000 produkter, og med det er Biltema Lyngdal et fullsortiments varehus, som har som mål og ambisjon å betjene alt til alle.
   –Varehuset er bygd opp etter krav fra Biltema for at det skal se elegant ut, og det skal være praktisk og nyttig med høy kvalitet for både kunder og ansatte. Det var helt vilt da vi åpnet 17. oktober, men i positiv forstand, og det er tydelig at vi har truffet med folk og markedsføring, sier Øverland.

Han kan fortelle om et varehus som skal være gode på alt, i tillegg til å tilby kundene rask rådgiv-ning og gode løsninger. I staben på 12 ansatte har de medarbeidere med spisskompetanse på forskjellige fagområder, som hele tiden utfordrer hverandre for å bli enda litt bedre.
   – I dag er butikken på 1 000 kvadratmeter, noe som strengt tatt er for lite med tanke på alle varene vi har. Fremtidsvisjonen er at vi skal ha et varehus som stadig utvikler seg, at vi hele tiden blir bedre og får et mer og mer riktig sortiment. Målet er å få så god omsetning at vi kan utvide lokalene, forteller Øverland.

Biltema Lyngdal har egne avdelinger for hus og hjem, fritid, verktøy, teknikk, båt, bil og motorsykkel, og betjener både hobby- og proffsegmentet. Øverland innrømmer at han er ambisiøs når han håper på et nedslagsfelt som strekker seg fra Lund kommune til Mandal og Lindesnes.
   – Vi har vært veldig heldig med de ansatte, for det er en fantastisk gjeng. Det skal være en god opp-levelse å komme til oss, og vi streber for at kundene skal bli fornøyde og er helt avhengig av å yte god service. Det fine er at vi lærer noe nytt hver dag, for kundene ikke bare spør om noe nytt hele tiden, men forteller oss også hvordan ting kan gjøres.

Les mer...

2013-12-18 13.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv