Presser på pris, ikke kvalitet

Bo Billig i Svinesundparken i Halden har et 100 % beskrivende navn. Det handler om møbler og innredning, og det handler om fordelaktige priser. Med et nytt og innovativt konsept har Bo Billig hatt stor suksess på kort tid.

– Kollegaen min kom fra møbelbransjen, og selve forretningsidéen vår var å kutte ledd. Det gjør vi ved å importere direkte fra produsentene, gjøre større innkjøp og samtidig lagerføre varene her i butikken. Det er en ganske ny måte å tenke på, forteller Patrik Sandström.

Han er daglig leder i Bo Billig, som igjen er drevet av firmaet B-B Halden AS. Patrik startet opp Bo Billig i 2009 sammen med en god kollega. I dag har butikken har fire heltidsansatte, og kan levere produkter til hele landet gjennom en avtale med Bring. Et luftig og åpent lokale over to etasjer på 4200 kvadratmeter gjør det lett å finne frem med handlevogner og rullestoler, og også enkelt å få tatt de mange møblene i nærmere øyensyn.
   – Utviklingen har vært veldig bra, og vi er fornøyde med beliggenheten her i Svinesundparken. Når det gjelder kunder, har vi mange bein å stå på med store kundegrupper fra både Halden, Sarpsborg og Fredrikstad. Vi leverer til Oslo hver uke, og det kommer stadig flere kunder fra Strømstad og lenger innover i Sverige, legger Patrik til.

Bo Billig kan også bestille inn for kunder som ønsker seg varer i andre farger enn det som er inne på lager, men for det meste er alle produkter inne hele tiden. I tillegg kommer det stadig nye og spennende produkter, slik at tilbakevendende kunder alltid kan glede seg til å sjekke ut nyheter i sortimentet.
   – De tre produktgruppene vi er spesielt sterke på, er senger og madrasser, sofaer og spisestuer. Det er billigere hos oss. Vi har presset prisene på møbler som koster mer hos konkurrentene, men ikke fordi kvaliteten er dårligere. Grunnen er simpelthen at vi har kuttet noen ledd i prosessen, og det er viktig å få frem. Ellers er det mulig at vi åpner flere butikker etter hvert, men først skal vi bli gode og etablere oss skikkelig her først. Er det noe jeg har lært meg etter fire år i møbelbransjen, er det at man alltid skal være åpen for noe nytt, sier Patrik.
   Han legger samtidig vekt på at innsparingene som kommer fra forretningsmodellen til Bo Billig, selvsagt skal komme kundene til gode.

Les mer...

2013-12-19 20.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • BoBillig
  • www.bo-billig.no
  • Telefon:
    69187070
  • Adresse:
    Svinesundparteen 3B
    1789 Ber i Østfold
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv