Produkter og behandlinger med god effekt

På Nirvanaklinikken i Sandnes er de stolte av hva de kan tilby. For innehaver Elisabet Fjeldvik er det viktig å være ærlig og redelig med kundene, og tilby dem behandlinger og produkter som faktisk virker.


Fjeldvik eier en privatskole som driver med blant annet hudpleieutdanning, og var i gang med å utvikle et undervisningstilbud for dette på internett. I den prosessen ramlet hun over maskiner, produkter og utstyr som hun syntes var spennende. - Jeg ble spurt om jeg ville starte en klinikk i Rogaland, og selvfølgelig ville jeg det! Jeg startet opp i leide lokaler i Langgata i 2011, men kjøpte huset vi holder til i nå, for ett år siden.
Nirvanaklinikken startet med figurforming og punktslanking, og de har flere innovative maskiner som fjerner fett.
- Behandlingen foregår ved at høy- og lavfrekvent ultralyd tømmer fettcellene slik at det utskilte fettet går via nyrene, leveren og ut naturlig vei. Vi anbefaler 10 behandlinger på ett område, og man kommer for behandling én gang i uka. Dette passer best for de som er normalvektige, men som har en lokal fettansamling, for eksempel på magen, som verken trening eller sunt kosthold får bukt med, sier Elisabet.

Mona Utsola jobber som hud- og kroppsterapeut ved klinikken, og driver i tillegg med massasje. I likhet med Fjeldvik er hun utdannet hudpleier og aromaterapeut.
- Vi begynte nylig med aromaterapi og oljer som kan hjelpe mot smerte og depresjoner. Mange «vanlige» plager som folk har, kan vi dempe med eteriske oljer, forteller Mona. Vi har også vektreduksjonskurs for de som trenger å gå ned noen kilo.

Ellers på listen over tilbud står vanlig hudpleie, muskelstimulering med strøm og infrarød varme for oppstramming av slapp hud, make-up-tatovering, enkle fotbehandlinger og negldesign.

[Via privatskolen OPK-Instituttets nettstudier utdanner de helsepersonell som helsesekretærer og apotekteknikere, og de har også fotteraputer og andre elever som kommer til dem og får undervisning. Fra høsten av skal hudpleiestudiet rulles i gang.] Dette avsnittet passer ikke inn sammen med klinikkdelen, det må gjøres noe med.

- Målet er å etter hvert ha tre-fire ansatte i klinikken, og vi jobber hele tiden for å bygge opp en fast kundekrets. Vi har også fått i gang en nettbutikk med et utvalg produkter, så det begynner å løsne. Det er et jevnt tilsig av kunder, og mange synes det er så fantastisk å være her at de ikke vil gå igjen!

Les mer...

2013-05-29 12.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Nirvanaklinikken
  • Telefon:
    95774519
  • Adresse:
    Bruveien 6-8
    3055 Krokstadelva
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv