Rørleggermester i vekst

Da Alexander Lien etablerte eget rørleggerfirma for halvannet år siden, var han usikker på hvor lang tid det skulle ta å finne fotfeste i en bransje som allerede har mange små og store aktører. Men det tok ikke lange tiden før Rørleggermester Lien AS hadde en stabil kundekrets og en voksende oppdragsmengde. Dermed måtte Alexander snart hente inn nye folk til selskapet.

– Vi kan tilby alt av rørleggertjenes-ter. Varmepumper, varmeanlegg, fyrkjeler, sanitæranlegg. På hus og hytter. Vi har faste kunder på fjellet i Hallingdal som driver med utbygging av hytter, men det er aller mest privat-kunder. Vi har jobber i Drammen, Oslo, Bærum, Hønefoss og Ringerike, forteller han.
    Han har både fagbrev og mesterbrev i rørleggerfaget, og var ferdig utdannet som 25-åring. Allerede da hadde han bestemt seg for at han skulle begynne for seg selv. Men først tok Alexander noen år som ansatt andre steder, slik at han kunne få litt kjøtt på beinet, litt nyttig erfaring, før han startet på egenhånd.
    – Da jeg startet opp for halvannet år siden var det litt spennende å ta det skrittet. Men etter en måned eller to var det stabilt. Så gikk det egentlig bare bedre og bedre, og det kom til det punktet nå i mai at jeg måtte få med en til. Nå har vi jobbet i omtrent hele sommer, ingen ferie, så mye er det å ta tak i, sier Alexander.

I mai i år ble selskapet til et AS, og da kom også mann nr 2 i firmaet. Etter en travel sommer er de nå på utkikk etter enda en mann, slik at de får enda større kapasitet og bredde i organisasjonen. På sikt kan Alexander og også tenke seg å være med som underentreprenører hos totalentreprenører på større prosjekter. Rørleggermester Lien AS er et ungt selskap, som allerede har kommet langt på kort tid.
    – Vi er opptatt av kvalitet, og får mange gode tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør. Spesielt på varme-anlegg hører vi mye bra, også på hyttene vi har.

Les mer...

2013-12-16 12.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Rørleggermester Lien
  • Telefon:
    92696035
  • Adresse:
    Fossumveien 6
    3533 Tyristrand
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv