Shopping i hjertet av Hamar

Hamar og omegn er i vekst. Det er en utvikling Gard Engh ønsker å være med på. Han er senterleder for Torghjørnet i hjertet av Hamar, og har et sterkt ønske om å skape liv, røre og handel i bysentrum. Torghjørnet skal være et kjøpesenter både for nærmiljøet og for besøkende. Nå ønsker de at det skal bli enda flere butikker på senteret.

– Målet vårt er å få etablert flere butikker på Torghjørnet, men også å befeste posisjonen vår som et nærsenter. Det er viktig å få inn noen nisjebutikker og spesialforretninger som du kanskje ikke finner på de andre kjøpesentrene. Per dags dato har vi ledig kapasitet for flere butikker, forteller Engh.
  Totalt er det i dag femten butikker på Torghjørnet, men potensialet er stort. Her finner du kjente aktører som Notabene, Noa Noa, KappAhl, Nille, Christiania Glasmagasin og GameStop for å nevne noen. Ellers har du noen lokale aktører som Podium Frisører, Skinnspesialen med reiseeffekter og kofferter og Bus Stop som er en sterk lokal aktør innen damemote.
  – Ønsker du noe å spise, så har du et godt utvalg å velge i, her finner du både McDonald’s, Narvesen og vår egen Cafè Colonialen. Innen helse og velvære så kan du finne Sunkost, Vita og Boots apotek, dette kompletterer helsetilbudet på senteret.
  Det skal godt gjøres å finne en bedre lokalisering i Hamar. Rett ved har det nå også kommet et nytt parkeringshus med 350 parkeringsplasser. Det er et trekkplaster av de sjeldne.
  – Vi ligger midt i smørøyet, som den mest sentrale aktøren i Hamar, rett ved det nye Kulturhuset og Stortorget. "Shopping i hjertet av sentrum" er mottoet vårt. Alt i alt er dette en veldig strategisk plassering for oss, for det skjer så mye i området her, sier Engh.


Et torg med både uteservering og aktiviteter er iverksatt, og om ikke lenge kommer det også en bussholdeplass rett utenfor Torghjørnet. I dag har kjøpesenteret i gjennomsnitt 2000 - 2500 mennesker innom hver dag. I tillegg til butikkene er det også både apotek og en lang rekke helseaktører i huset, inklusive legesenter, kiropraktor, hjertespesialist, osteopat og så mye som fem tannleger.
  – Vi har mange faste og lojale kunder som vet hvor og hva de skal. Mange bruker også kaféen som en møteplass. Torghjørnet ønsker å være førstevalget til de som bor innenfor en radius på et par kilometer, og det er selvfølgelig et mål for oss å øke både varehandelen og antall besøkende, sier Engh.
  På den måten skal Torghjørnet bidra til et levende handelssentrum i Hamar.

Les mer...

2014-04-29 13.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv