143081

Skreddersydd boligbygging

Da Prognosesenteret målte boligbyggerne her til lands på kundetilfredshet, fikk Nordbohus på Kongsvinger tredje beste plassering på fornøyde kunder. Daglig leder Per Gunnar Gjermshus og hans kolleger legger vekt på å lytte til kundens ønsker og behov – og selvsagt å bygge hus av høy kvalitet.

– Vi har et bredt spekter av tjenester. Alt fra tilbygg, til tomannsboliger, firemannsboliger, seksmannsboliger. Vi har også bygget i betong, men det er mest trebasert. Gjerne fra huskatalogen som vi har fra Nordbohus, forteller Gjermshus.

Selskapet ble startet opp i 1994, som et datterselskap av Nordbohus på Gjøvik, hvor Gjermshus hadde jobbet i to år. Etter hvert ønsket han imidlertid å vende tilbake til sin egen hjemplass. Dermed ble det nytt Nordbohus-kontor på Kongsvinger.

– Siden 1994 har vi bygget stein på stein. Nå er vi fire i administrasjonen, og vi skulle gjerne vært en til, og så er vi en 14 mann ute. Vi har våre egne tomter vi bygger på, men vi søker også samarbeid med tomteeiere rundtomkring, der vi kan selge tomter for dem og så levere husene.

Nedslagsfeltet dekker Kongsvinger og tilstøtende kommuner, som Eidskog, Sør-Odal og Grue. Men Nordbohus Kongsvinger har også prosjekter i Nord-Odal og oppimot Åsnes. Fellesnevneren er at kundens ønsker og behov alltid har førsteprioritet.

– Vi er helt avhengige av en god dialog med kundene. Vi skal være smidige og tilpasse oss. Samtidig har vi en solid stamme med håndverkere som vet hva som forventes. Flere av dem har vært med oss nesten helt siden ’94. Vi setter kvalitet høyt, understreker Gjermshus.

Les mer...

2014-11-27 11.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Nordbohus Kongsvinger AS
  • www.nordbohus.no
  • Telefon:
    62 82 13 30
  • Adresse:
    Postboks 659 STS
    2204 Kongsvinger
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv