Solid vekst på kort tid

Langvas AS satser tungt på å være en nøytral aktør og pleie de faste totalentreprenørkundene sine når de nå retter blikket inn i fremtiden. ”Vi er avhengige av å holde oss til den policyen som har tilrettelagt for at vi har kommet dit vi er i dag, og det er at vi aldri skal konkurrere med våre kunder, men pleie dem godt”, sier hovedaksjonær Bjørn Riksheim.


Selv om Langvas AS tilbyr det meste innen tak, fasade, stål og beslag, har 42 ansatte og en omsetning på svimlende 59 millioner i 2012, er det ingen grunn til å gå ut i konkurranse med totalentreprenørene på markedet, mener majoritetsaksjonær Bjørn Riksheim, som sitter med 42 prosent av aksjene i Langvas AS.
- Vi jobber for totalentreprenører som en nøytral aktør, og selger tettbyggskonsept. Vi jobber med totalentreprenører, og er opptatte av å tilby tjenester som dekker store deler av deres prosjekter. Det gjør at de kan forholde seg til færre aktører, forteller han.

Det geografiske området er i hovedsak Møre og Romsdal, og etter å ha tatt over en filial i Molde, vil mye oppmerksomhet rettes mot driften her fremover. Riksheim mener imidlertid at Sogn og Fjordane og andre deler av landet også er interessant over tid.
- Våre konkurrenter er tilsvarende aktører i regionen, så får vi se over tid hvordan vi utvikler oss. Nå er det mye som skjer i Molde, så fokuset ligger for tiden der.

Enkelte oppdrag går også ut på enklere oppgaver, som kun tak, vegg eller andre mindre jobber. Også det er viktig, mener Riksheim.
- Som aktør skal vi etterkomme det markedet etterspør. De ni hovedkundene våre er selvsagt viktige, men vi må være tilgjengelige også for mindre oppdrag for mindre aktører. Det er mange industribygg som vi jobber med, og fremtiden bringer nok enda flere, sier han.
- Så får vi håpe på en ytterligere ekspansjon og flere oppdrag. Vi har i alle fall god kontroll på jobbene vi gjør, og er ledende i vår region. Det er en styrke vi tar med oss videre.

Les mer...

2013-05-29 10.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Langvas
  • www.langvas.no
  • Telefon:
    70158280
  • Adresse:
    Breivika industrivei 41
    3018 Ålesund
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv