Solide støttespillere

AK Bygg og Eiendomsutvikling spiller en avgjørende rolle i flere større prosjekter, og jobber tett med store aktører i forbindelse med store oppdrag.

– Vi tar tak i ting og ser kundenes behov. Service er alfa-omega, forteller Kenneth Bruås. 
   Det skulle ta noen år før han beveget seg inn mot næringssegmentet, og for alvor begynte å se nytten av å bidra med sin kunnskap overfor bedrifter av ulike størrelser. Med erfaring fra stålbransjen hadde han flere prosjekter bak seg, og visste mye om bransjen. Men det var først da han kom over Responz – et større entreprenørfirma – at hjulene virkelig begynte å rulle. 

Der Responz tar ledelsen i prosjekter og større oppdrag, er det svært vanlig at AK Bygg og Eien-
domsutvikling støtter med den biten som går på anlegg. Men også prosjektledelse har vært en stor del av hverdagen til Bruås. 
   – Kjennetegnet vårt i AK Bygg og Eiendomsutvikling er at vi strekker oss langt. Serviceinnstillingen vår er noe kunden skal huske. Det har tatt lang til å komme dit vi er i dag, og da er det viktig at kunden merker at vi representerer et solid firma som tar arbeidet på alvor, sier Bruås.

Virksomheten teller i dag ni ansatte, i tillegg til en del innleide i forbindelse med spesielle prosjekter. AK har blant annet vært engasjert i et byggeprosjekt i Haugesund, der det i større grad lønnet seg med innleide konsulenter, både praktisk og økonomisk. 
Kapasiteten har også økt med årene, noe som har innebært et enda tettere samarbeid med Responz, større prosjekter og mer fleksibilitet. Men hvilke prosjekter som står for dør, er vanskelig å si noe om, mener Bruås.
   – Tidene endrer seg, og vi tilpasser oss dem. Men jeg ser lyst på årene fremover, og jeg er overbevist om at vi kommer til å posisjonere oss ytterligere, sier han.

Les mer...

2013-12-19 19.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • AK Bygg og Eiendomsutvikling
  • Telefon:
    92219212
  • Adresse:
    Pettersvollen 10B
    3032 Drammen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv