Sprenger seg frem

Fjellsprenger AS ble etablert i 2007 av Ronald Ødegård, da som en enkel enmannsbedrift. I dag har firmaet fjorten ansatte, og kan skilte med en maskinpark på åtte borerigger. Likevel har Ødegård og hans kolleger stadig behov for innleide enheter. Så stor er etterspørselen etter pålitelige kvalitetstjenester til gode priser.

– Vi setter kvalitet høyt, og føler vi har en veldig god dialog med kundene våre. For oss er det viktig å være presise, og vi kan også stille opp på relativt kort varsel. Lovverket i bransjen følger vi til punkt og prikke, og siden det er i stadig endring, har vi biler og utstyr som er tilpasset dette, sier Ødegård.
   Fjellsprenger AS jobber i hovedsak overfor entreprenører, men har også stat og kommuner på kundelisten, i tillegg til en liten andel privatkunder. Kongsberg-bedriften utfører det meste av borings- og sprengningsoppgaver over jord, men kan også ta jobber i tunnel og fjellhall dersom de har nødvendig kompetanse. Typiske jobber kan være veiskjæring og veijobber, grøfter, store steinbrudd, hustomter, samt hyttetomter på fjellet.
    – Man kan aldri se for langt frem i denne bransjen, men vi har mer nok å gjøre gjennom vinteren. Vi er ydmyke, for man skal ikke være den som går frem og skryter på seg noe i disse tider. De mange regelverkene vi må forholde oss til er strenge, så vi prøver å være en solid samarbeidspartner for de vi har jobb hos, og så håper vi at dette igjen gjør at vi blir foretrukket av nye kunder, sier Ødegård.

Han påtar seg oppdrag i Østfold, Buskerud, Telemark og Vestfold, og får ofte gode tilbakemeldinger på prisnivået Fjellsprenger AS ligger på, samtidig som de er en erfaren kompetansebedrift. Ødegård har selv mange år og utallige oppdrag bak seg i bransjen.
   – Den raske veksten vi har opplevd skyldes at det har vært et stort behov for tjenestene våre. Det har blitt stadig behov for mer utstyr, og jeg har egentlig bare fulgt strømmen. Nå ligger vi på et bra nivå, sier han.

Les mer...

2013-12-19 20.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv