Sterk vekst for BDO i Agder

Gjennom flere år har BDO bygget opp et solid fotfeste i Agder-fylkene. De tilbyr sine kunder et bredt tjenestespekter, som omfatter revisjon, foretaksservice og rådgivning innenfor økonomiområdet. Selskapet har lokal tilstedeværelse over hele Sørlandet, og ekspanderer nå betydelig blant annet i Kristiansand. I ryggen har de en sterk organisasjon både nasjonalt og internasjonalt.

BDO har nå 60 kontorer i Norge, med omlag 1 200 ansatte. I tillegg har selskapet et bredt internasjonalt nettverk med kontorer i 140 land. På Agder er de 40 ansatte, med kontorer i Arendal, Kristiansand, Evje, Mandal, Lyngdal og Farsund.
   BDO Agder er kjent for å ha en stabil bemanning. Noe som også medfører at kundene opplever kontinuitet blant revisorene og rådgiverne deres. Kundene varierer fra små selskaper til store konsern, innenfor alle bransjer. Selskapets største kundegruppe er innenfor områdene eiendom, handel, entreprenør og industri, men de siste årene har BDO også opparbeidet seg en betydelig kundemasse innen bank og finanssektoren. Videre har BDO spesialisert seg på å levere revisjon og rådgivningstjenester knyttet til frivillige lag og foreninger.
   Som en del av satsningen i Kristiansand åpner BDO i disse dager nytt kontor i Aquarama. BDO i Kristiansand vil fra årsskifte bestå av over 20 ansatte, og vil herfra kunne tilby komplette tjenester innen blant annet revisjon og foretaksservice. Foretaksservice omfatter alle tjenester knyttet til regnskap, rapportering, omstrukturering og økonomiledelse.

BDO har i flere år fokusert på å støtte lokale lag og foreninger for barn og unge i lokalmiljøet. Dette gjelder både idrettslag, allmennyttige organisasjoner og korps. I Mandal og Kristiansand arrangerer de BDO-mila, i samarbeid med Skiforbundet og lokale idrettslag. Dette har de siste årene blitt et svært populært familiearrangement hvor alle kan være med.
   Det er ingen tvil om at BDO i Agder er tilstede på mange arenaer, men selvsagt først og fremst for sine mange kunder.

Les mer...

2013-12-19 18.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • BDO
  • www.bdo.no
  • Adresse:
    Hollendergata 3
    4514 Mandal
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv