Stort potensiale på bedriftsmarkedet

Solskjerming og reklame har hatt en rakettvekst de siste årene, men fremdeles er potensialet stort. De fleste oppdragene er nemlig private, og Jøran Rugland og Svein Omland retter nå blikket mot bedriftene.


Ekspertisen til de to eierne og drifterne av Solskjerming og reklame reflekteres i virksomhetens navn, og sammen har Jøran Rugland og Svein Omland klart å bygge opp et firma som tar mange typer oppdrag innen virksomhetsområdet. I hovedsak er det Jøran som står for solskjermingen, mens Svein gjør det meste innen dekor. Likevel utfyller de hverandre, og når det står på som verst bistår de hverandre der det trengs.

Solskjerming kan være både innendørs og utendørs, og har etter hvert blitt en viktig del av innredninger hos bedrifter og privathusholdninger. Mulighetene er mange, og løsningene blir bare bedre og bedre.
- Alt må være skikkelig og gjennomført for at effekten skal bli bra. Det gjelder også innendørsløsninger. Vi kan tilby enkle og rimelige løsninger dersom du ønsker det, men også mer avanserte systemer. Mulighetene er mange, sier Jøran, som selv er opptatt av å tilrettelegge overfor kunden på en best mulig måte, slik at resultatet blir tilpasset bygning og vindusoppsett.

Profilering og synlighet på kjøretøy og på bygg er viktig, og da trengs gode løsninger som synes godt. Bedriftsmarkedet er stort, og både Jøran og Svein mener at potensialet også er stort for alle tjenestene de tilbyr. Derfor retter de nå blikket fremover, selv om tanken om å ekspandere ikke er lekt alt for lenge med.
- Det har gått naturlig til nå, og hvis vi fortsetter med så stor økning i kundekretsen og i tillegg får en del bedriftskunder, er jeg sikker på at vi blir større og må tenke flere ansatte. Slik det er nå er det ikke ønskelig å vokse alt for fort, men jeg ser jo at vekst er en naturlig konsekvens av det vi driver med. Og det er jo egentlig bare positivt, sier Svein.

Bransjemessig ser det også lyst ut, poengterer Jøran.
- Ja, bransjen består av mange virksomheter som konkurrerer om de samme oppdragene, men vi blir sjelden valgt bort fordi noen andre var å foretrekke. Derfor er ikke konkurransen så tøff som mange kanskje tror eller ser for seg. Det er kanskje fordi vi er beinharde på at vi må være kvalitetsbevisste og levere ordentlig. Ellers fungerer ikke dette.

Les mer...

2013-05-29 12.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv