Strengere krav gir høyere kvalitet

Det er mange om beinet i rørleggerbransjen, og med økende krav fra myndigheter og tilsyn blir også konkurransen tilspisset. Men ifølge Skoger vann og avløp AS er tonen i bransjen god og samarbeidsklimaet tilrettelagt for at man skal kunne lykkes.


Varme og bad-kjeden har sin opprinnelse i Rogaland, men du finner dem også på Østlandet. Skoger vann og avløp i Lier var tidligere en Rørkjøp-virksomhet, men gikk etter hvert over til Varme og bad, noe de ansatte synes å være tilfredse med. Samarbeidet, samholdet og den interne kontakten beskrives som unikt, noe som betyr mye for aktører i en tøff bransje.

Konkurransen er nemlig beinhard, ettersom det er mange rørleggerbedrifter på markedet som kniver om kundene. Samtidig har strengere krav og rapporteringsplikter bidratt til en tøffere hverdag, samtidig som kvaliteten øker.

- Vi har som alle andre et internkontrollsystem, og følger våre entreprenørers rapporterings- og sikkerhetssystemer når vi er ute på oppdrag på vegne av andre. Vi har også gått over til et nytt datasystem som gjør det lettere for oss å rapportere og dokumentere arbeidet vårt, forteller Tommy Olsen.

Skoger vann og avløp tilbyr det meste innen VVS; varme, sprinkler, rehabilitering av baderom og nyetableringer. I tillegg er vann og avløp (VA) en viktig del av virksomheten.
- VA synes ikke så godt, men er utrolig viktig og omfattende. Det graves ned rør for millioner av kroner hver eneste dag, og vi får ofte større oppdrag knyttet til dette. Her besitter vi mye kompetanse, sier Tommy Olsen.

Det er i hovedsak bedriftsmarkedet som representerer kundegruppen, men privatkunder står også for en betydelig del av omsetningen i Skoger vann og avløp.
- Vi har kommet langt på at vi er ryddige, unge og at vi leverer raskt. Kvalitet teller mye for kunden, og alt for oss. Det er også viktig at vi opptrer ordentlig når vi jobber på større prosjekter, slik at vi blir brukt igjen. Det er slik vi har jobbet til nå, og i fremtiden vil det kanskje bli enda viktigere. Det er en spennende bransje som er gøy å være en del av, fordi det er samhold på tross av sterk konkurranse. Da er det ekstra moro, mener Tommy Olsen.

Les mer...

2013-05-28 15.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Skoger vann og Avløp
  • www.skogerva.no
  • Telefon:
    46861946
  • Adresse:
    Industrigata 15
    3400 Lier
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv