Sykehus for firbeinte

A-Vet Smådyrklinikk i Larvik er egentlig som et lite sykehus for dyr. Veterinær Elisabeth Bjørnestad og hennes kolleger disponerer avansert medisinsk utstyr, og utfører kompliserte operasjoner. Det forutsetter selvsagt høy kompetanse.

Larvik Dyreklinikk ble etablert i 1995, men etter at Bjørnestad overtok driften i 2004, har stedet vært kjent som A-Vet Smådyrklinikk. Klinikken spesialiserer seg på smådyr. Hunder og katter, og smågnagere som kaniner og marsvin.
  — Det er mange dyreklinikker i dag som driver med litt av hvert, men som ikke tar større operasjoner. For kundene er det ikke enkelt å se forskjell, men vi skiller oss ut ved at vi også kan gjøre avanserte ting, forteller Bjørnestad.
  Hun ønsker at A-Vet Smådyrklinikk ikke bare skal være en klinikk som behandler dyr symptomatisk, men som også stiller diagnoser og forebygger. Det krever kunnskap, og Bjørnestad legger stor vekt på etterutdanning og kursing for staben. Selv har hun spesialisert seg på øyelidelser.
  — Både hud- og øyesykdommer er vanlig på dyr. Selv har jeg spesialisert meg på øyne, og driver med både øyediagnostikk og øyekirurgi. Vi får også inn mange syke hunder som må utredes indremedisinsk, og har mange dyr som må opereres.
  I slike situasjoner er det viktig med god dialog med eierne. Det innebærer blant annet å ta seg tid til å snakke, slik at man i fellesskap kan ta de riktige beslutningene.
  — Vi er gode på oppfølging, og det er viktig! Eierne skal føle seg trygge på at dyrene deres får god behandling.

Les mer...

2014-09-15 15.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • A-Vet Smådyrklinikk AS
  • www.a-vet.no
  • Adresse:
    Torsvang 2
    3271 Larvik
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv