Transport alle veier med TNR Spedisjon AS

TNR Spedisjon AS tilbyr både lokaltransport, flytransport og båttransport. Kundene kommer primært fra detaljhandel, industri og byggebransjen. TNR Spedisjon AS leverer alt av transporttjenester som stykkgods, flygods, budbiltjenester, båttransport og kranbiltjenester.

Det er med andre ord en allsidig hverdag i TNR Spedisjon AS. Driftssjef Steinar Løvvig kan fortelle om et selskap som setter pris på en utfordring, og som legger stor vekt på å være tilgjengelig for sine kunder.

TNR ble etablert i 1981 av en gruppe på 49 lastebileiere. Etter å ha ligget brakk i noen år, valgte seks av eierne å bygge det opp igjen på starten av 1990-tallet, og begynte med stykkgods i 1993.
   – Vi startet opp i leide lokaler på Stord 01.05.2006. Det har vært en veldig positiv utvikling, noe som har gjort at vi vokste ut av disse lokalene. 01.11.2013 åpnet vi ny egen terminal på Heiane industriområde på Stord på 1 000 m² og med stort uteområde. Her er det også frys- og kjølemuligheter. Terminalen ligger tett på E 39. Daglig går det 18 distribusjonsbiler fra vår terminal ut i Nord-Rogaland og Sunnhordaland. I tillegg går det daglig vogntog til Bergen, Stavanger, Østlandet og Sverige.
   – Vi er i dag agenter for Ontime Logistics, Collicare, Ramberg, Oslofrakt, Norlines og Dhl.
   – I tillegg har utvidet vi med kranbiler, og vi har egne vogntog og en lagerhall som vi leier ut til
kundene. Det genererer igjen mye transport for oss. Etter å ha bygd to terminaler på Raglamyr som vi vokste ut av startet vi bygging her på Husøy og flyttet inn september 2008. Her har vi 25 mål uteområde og et areal på 9 000 kvadratmeter med lager, kontorer, verksted og vaskehall, forteller Løvvig.

TNR står for Transportsentralen Nord-Rogaland, og bedriften har til sammen 60 ansatte. Nå har de også tilrettelagt for båttransport, slik at selskapet kan fortsette ekspansjonen.
   – Norlines er en av våre samarbeidspartnere som også har båttransport langs kysten og Europa, så da ble det naturlig for oss å tenke sjø og nærhet til kai da vi valgte å bygge anlegget på Husøy. Nå får vi fire–fem båtanløp i uka, og det genererer mye aktivitet. I tillegg har vi syv biler som kjører husholdningsavfall til forbrenningsanlegg i Sverige.
Han har vært i bransjen i nesten 30 år, og har i likhet med resten av staben hos TNR Spedisjon AS lang erfaring. Lang fartstid innebærer at de vet hva kundene vil ha, hvordan ting fungerer og hva som må gjøres for å få det til å gå rundt. Tilgjengelighet er et viktig stikkord.

– Tilgjengelighet overfor kundene er kanskje det viktigste, og vi er tilgjengelig på telefonen døgnet rundt. Utstyret skal også hele tiden være minimum 100 %. Det har med sikkerhet å gjøre når vi har bilene på veien. Vi har dokumentasjon på god leveringspunktlighet. Over 90 % kommer til rett tid til rett sted. Og husk at vi da snakker om store volum, sier Løvvig.
Han legger vekt på kvalitetsrutiner, HMS og miljø som nøkkelfaktorer for TNR Spedisjon AS. Slik skal selskapet også fortsette.

Les mer...

2013-12-19 21.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • TNR Spedisjon
  • Adresse:
    PB 2083
    5504 Haugesund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv