133012REKLAMEGAVER

“Vi er veldig gode på å trylle!”

“Målet vårt er å hele tiden ligge i forkant slik at vi kan hjelpe kundene med å spare tid”, sier Ole Petter Gamst, daglig leder i Reklamegaver AS. Oslobedriften startet opp i 1973, og er et av profileringsselskapene i Norge som har vært lengst i bransjen.

Selv var Gamst kunde hos Reklamegaver AS i nesten 12 år før han begynte å jobbe der i 2010.
- På den måten kjenner jeg bransjen både fra inn- og utsiden. Styrken vår er at vi har dyktige selgere med lang erfaring i å skaffe det meste av profilartikler til kontor, messer, stands og eventer samt uniformer eller arbeidsklær. Med andre ord tilbyr vi alt innen profilering og firmagaver, og vi sier sjelden nei, smiler han.

Reklamegaver AS har rundt 200 leverandører over hele verden, og en stab på 13 ansatte. Spesialiteten deres er å merke enten innpakningen eller selve varen. Bedriften har i tillegg agentur på Samsonite som fører kofferter, bager og reisevesker.
- Leveringsdyktighet er vi gode på, og vi vektlegger å handle fra seriøse og dyktige leverandører som er opptatt av miljø og arbeidsforhold samt kvalitet på varene de leverer. Mange av kundene våre har vært med oss lenge, og vi er veldig gode på å trylle og skaffe varer kjapt.

Kundene er bedrifter innen alle bransjer, og flesteparten av dem holder til i Oslo-området.
- I tiden fremover ønsker vi å vokse, men også å være i forkant slik at vi kan hjelpe kunden med å spare tid. Vi har ellers store lokaler med showroom slik at kundene kan komme til oss og kikke og få inspirasjon, avslutter Gamst.

Les mer...

2013-10-17 12.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv