Vil være best i transportklassen

For brødrene Per Atle og Lars Ådland dreier livet seg rundt transport og containere. Gjennom BCT Transport tar de oppdrag i både Norge og utlandet, og tilbyr frakt av alt innen containere, løstraller, trailere og skipslast.


BCT Transport står for Bergen Container og Trailer Transport, og ble etablert av Per Atle i Bergen i 2002.
- Vi er en uavhengig trailer- og containerflytter som også har noe linjetrafikk til Stavanger og Oslo, men det er mest tracking for speditører. Som tranportør var vi tidlig ute med å se på hva som ville være fremtidige satsingsområder innenfor transport i et hardt presset marked, forteller Per Atle som fungerer som daglig leder.

I november 2011 solgte de driften til selskapet Bring som de allerede hadde samarbeidet med i en årrekke. Hensikten er å utvikle trailer- og containertjenestene i Bergen og omegn. - Til tross for nytt eierskap, er vi fortsatt nøytrale og det blir ingen endring i metodene vi jobber ut fra. Grunnen er jo at vi ikke har sluttkunder, men er en trailer og speditørleverandør. De som sender last med oss skal vite at vi holder integriteten høyt! sier han engasjert.

Bedriften har 24-timers vaktordning, og samarbeider blant annet med DSV, DHL, Asko og flere mindre selskaper i tillegg til eierselskapet Bring.
- Broren min Lars og jeg deler driften hvor Lars har ansvaret for personal, rutiner og motivering, mens jeg står for materiell, salg og utvikling. Vi utfyller hverandre på en veldig god måte, og uten ham hadde vi ikke hatt mer enn tre biler!

BCT Transport startet opp med én bil, men har i dag 20 kjøretøy og 29 årsverk med tilholdssted på Dokkeskjærskaien i Bergen.

- Filosofien vår har alltid vært at vi skal bygge en arbeidsplass som vi selv vil jobbe på, og vi prøver å være best i klassen, avslutter Per Atle Ådland.

Les mer...

2013-05-29 15.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv