173040ny173040ge173040nysad173040gewwegwe173040nysa173040nypaw173040173040nupa

Dette er bilbergingsfirmaet som berger og transporterer alt!

Kundene til Salten Bilberging AS er av det fornøyde slaget. Tre av grunnene til det er ja-mentalitet, redelighet og en ektefølt holdning til det å tilby bilberging og transport av beste merke.

– Vi har lagt sjela vår i at vi skal ha en service som ingen kan slå oss på. Det innebærer at vi er oppe sent og tidlig, i både helger, dager og netter. Filosofien vår har alltid vært at uansett hvem som ringer, så skal svaret helst være ja. Og kan vi ikke svare ja, skal vi i hvert fall finne et alternativ slik at kundene får hjelp.


173040gewqwef


Stefan og Veronica Esaiassen eier og driver Salten Bilberging AS. Firmaet ble etablert i Fauske i 2013, og tilbyr et bredt spekter av tjenester. Fokuset ligger på bilberging, kranoppdrag og transport av alt mulig rart.


Innen berging dekker de et område som strekker seg cirka åtte mil i hver retning ut fra Fauske. De har utstyr til å berge alt fra moped til vogntog. Får de behov for assistanse eller ekstrautstyr, har de samarbeidspartnere de kan slå på tråden til. En del av tilbudet er rimelig leiebil som folk kan låne hvis de trenger.


173040ny

 

– Nøkkelen er at vi opererer som en uavhengig bergingsoperatør. Vi har ingenting med NAF, Falck eller Viking å gjøre, men er helt frittstående. Det betyr at vi kan dra ut og hjelpe alle som ringer direkte til oss. Og for kundene fungerer det på akkurat samme måte med forsikringer, forklarer Stefan.


Når det kommer til transport, kan de frakte det meste. Fra den minste ting til maskiner, biler, utstyr, containere, båter, spikertelt, byggevarer, belegningsstein og bilvrak.


173040nysa


– Bilvrak henter vi i hele regionen. Det kan være både skadde biler og gamle biler som blir stående uten å bli brukt. Mange steder er det langt til nærmeste bilopphuggeri, og det er en utfordring for mange ute i distriktene å få dem bort. Denne type transport gjør vi på oppdrag for både private, politi og lensmenn.


– I tillegg har vi returfrakt, og målet vårt er at vi skal være kjappe og enkle å bruke. Salten Bilberging AS har også døgnberedskap, så hvis noen trenger hjelp klokka 20 på en lørdagskveld, kan de faktisk få det.


173040nupa


Når de svinger i gang kranen sin er det mest for å kjøre ut byggevarer. De leverer både byggevarer og landbruksutstyr hjem til folk.


– Nesten ingen dager er like, for vi gjør så mye forskjellig. Målet er ikke nødvendigvis å bli størst, men vi skal lage en trygg bedrift på en ærlig og redelig måte.

Les mer...

2017-09-04 16.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Salten Bilberging AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      411 32 222
    • Adresse:
      Grønåsveien 28, 8219 Fauske
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv