173066EFQ173066åesd173066sd173066saf173066poi173066

10 år med service og vedlikehold på alle plan

Plassert sentralt i Nordland fylke er SERKON på Fauske dit du bør dra når du trenger hydraulikkslanger, service på kraner, maskiner og annet utstyr. Her kan du også leie lifter, maskiner og utstyr til bygg og anlegg.

SERKON er HMF-servicepartner i Nordland med salg av deler, service og reparasjon av lastebilkraner. De er også Ramirent-forhandler for Indre Salten. Ramirent er Norges største på utleie av maskiner og utstyr med over 40 avdelinger over hele landet. Her kan du leie alt fra små boremaskiner til gravemaskiner, fra lifter til brakker.


I den serviceinnstilte familiebedriften strekker brødrene Joakim og Kevin Brekke seg langt for å yte sitt beste til kundene. Bjørn Erik Brekke er glad for at de to sønnene vil videreføre den gode servicetradisjonen i familiebedriften, og i år kan de feire tiårsjubileum som firma.


173066sd


SERKON på Fauske har døgnåpen vakttelefon på hydraulikkslanger og reparerer og sveiser alt av utstyr for private, bedrifter og bønder. Det er ikke rart at det blir travle dager i verkstedet – særlig i sommerhalvåret, forteller Kevin. Selv er han utdannet tømrer, og det er ingen dårlig bakgrunn hvis du skal betjene utleie og maskinpark i et større verksted. Som tømrer har du god oversikt over hva bygg- og anleggsbransjen trenger av utstyr. Joakim, som hovedsakelig er den som tar seg av service og reparasjoner, er mekaniker og utdannet anleggsmaskinreparatør. Med interessen for faget i blodet jobbes det godt i verkstedet.


173066åesd


– Størstedelen av kundene våre er nok bedrifter, men samtidig har vi også en del private. Ikke minst om sommeren da det er mange som gjør ting hjemme eller på hytta, og da kommer de ofte hit for å leie lift og annet utstyr hos oss. Som forhandler for Ramirent på Fauske har vi stort sett inne det man trenger for oppussing, bygging og vedlikeholdsarbeid. Og det vi ikke har inne skaffer vi så fort det lar seg gjøre. 


– Vi liker å si at vi tar service på det meste. Og vi får ofte høre fra kundene våre at vi er veldig fleksible. Vi strekker oss langt for å finne løsninger – og stiller opp til alle døgnets tider.

Les mer...

2017-09-25 15.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv