173056ouytydr173056esawr173056eådspok173056iju173056okijh173056pe173056påølkls

3500 bedrifter har valgt dette selskapet som sin leverandør

Siden oppstarten i 2006 har nærmere 3500 små og mellomstore bedrifter over hele Norge valgt Telsys AS i Mandal som sin leverandør av IP faks, online backup, online filserver og mailløsninger.

Løsningene er enkle, rimelige og med god sikkerhet – og som eneste leverandør i Norge tilbyr de også ipfaks.


Jo da, mange bruker fremdeles faks, men med dagens teknologi er vi ikke lenger avhengig av en faksmaskin for å motta og sende. I Telsys sitt system går all informasjon via en epostklient eller en nettleser. Dette betyr at man vil motta faks selv om man ikke har en dedikert faksmaskin, forklarer daglig leder Jan Erik Ødegaard. Det er ikke uten grunn at Telsys ble kåret til årets gründer-bedrift i 2010. I sommer vant Telsys anbudskonkurransen om faksløsning for Skatteetaten. Men i hovedsak er det de små og mellomstore bedriftene som er kundene.


173056dassd


– Telsys var tidlig ute med rimelige sky-tjenester. I dag er det mange kunder som ikke lenger ønsker egne servere. Det vi selger mest av er online backup, online filserver og mailløsningen Zimbra, verdens tredje største mailløsning. Mange i bedriftsmarkedet går nå over til online regnskapsprogram. Før har slike program kjørt fra en lokal server, men nå ligger de i skyen. Fremdeles trenger bedrifter et sted å lagre filene. Da er Telsys sin online filserver en meget god tjeneste.


Ødegaard viser frem Telsys filserver sitt enkle grensesnitt. Bedriften deler en felles server slik at ansatte kan gå inn på nettbrettet, telefonen eller PC/Mac og få tilgang til alle dine filer gjennom en app eller nettleser, forklarer han.


173056pe


– Endrer jeg på noe via telefon eller PC, endres filen med en gang på serveren. Og kanskje det viktigste er at du får hjelp av oss hvis du får problemer eller trenger å gjenopprette data. Vi leverer support på norsk, fra Norge.


Skybaserte backupløsninger med god sikkerhet er også i vekst, og Ødegaard har tro på å levere selskapets løsninger særlig til helsevesenet, både til leger, tannleger og veterinærer.


173056ouytydr


– Vi har bistått mange kunder som har fått sine filer hacket og trenger hjelp med å legge tilbake backup. Telsys har levert sikker backup til bedrifter siden 2006. Sikkerhet og stabilitet er viktig for oss, og vi er stolte av å tilfredsstille IKT-Norges bransjenorm for høykvalitets online backuptjenester; CTRL. Denne bransjenormen er ment å gi forbrukeren en ekstra sikkerhet om at vi som backupleverandør følger alle regler og normer.


– Mange av våre kunder er IT-bedrifter som hjelper lokale bedrifter med IT-løsninger. Det eneste du trenger for å bruke våre tjenester, er internettilgang og en PC, smiler Ødegaard. 

Les mer...

2017-09-20 09:15

184001i

Eksponer bedriften med bilfoliering

Artikkel Bytt farge på bilen raskt og rimelig uten omlakkering! Foliering hos Vinylmannen i Bergen, beskytter bilens originale lakk mot striper, steinsprut og solskader.
184002p

En institusjon på Garntangen

Artikkel Gatekjøkkenet Garntangen ved E16 i Buskerud, er en 62 år gammel solskinnshistorie.

  Faktaruta

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Prest_Marit_red

  Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

  I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

  motorsykkelsandrasds

  Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

  Norge, et mekka for motorsyklister

  Arkiv