164064 GA164064 GA0

Unik olje med rustgaranti

Grenland Antirust i Skien tilbyr understellsbehandling med lanolinoljen Fluid Film. I motsetning til tradisjonelle rustbehandlinger trenger du ikke sandblåse og fjerne rusten før du har på oljen – og som en av få forhandlere tilbyr Grenland Antirust livstidsgaranti på inntil tre år gamle biler.

Etter mange år i Vestfold og Buskerud med stor suksess og gode tilbakemeldinger åpnet Grenland Antirust i Skien september 2015. Den unike oljen de bruker i behandlingen, er relativt ny i det norske markedet, men har egentlig vært i bruk i mange år til andre formål, forklarer daglig leder Gøril Holder. 


– Den er produsert i California – av saueull, faktisk! – og ble i utgangspunktet laget til bruk i ballasttanker på skip. Den inneholder ikke løsemidler, derfor tørker den heller ikke ut, men blir liggende som en film under bilen. Siden den er transparent, kan vi dessuten følge med hele tiden hva som skjer bak filmen. På ti år gamle biler kan vi derfor tilby ti års garanti – og på tre år gamle biler kan vi tilby livstidsgaranti, forutsatt at du benytter deg av et spesielt program, sier Holder. 


Grenland Antirust tilbyr ulike pakker med behandling. Den billigste starter fra 2400 kroner, alt avhengig av størrelsen på bilen. At av deksler under bilen blir demontert. Så blir alle hulrom som kanaler, rammer, dører osv behandlet, samt hjulhus og hele bilens underside. 


– Oljen er meget effektiv både når det gjelder å forebygge og ikke minst stanse etablerte rustangrep. Den er miljøvennlig fordi den ikke inneholder løsemidler, og vi bruker trykkluft til rengjøring, ikke høyttrykkspyling med vann. Behandlingen tar bare halvannen time – og vi serverer kaffe på venterommet mens du venter, smiler Holder. 

Les mer...

2016-12-01 09.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv