173032jf173032j173032frge173032

Vil du prøve vår nye Fiesta?

Den er moderne og sjarmerende, og med en rekke muligheter for tilpasning etter dine ønsker. Vestlandske Auto i Ålesund er klar til å ta mot alle som vil prøve den nye Ford Fiesta.

– Vår nye Fiesta har avansert teknologi, moderne design og en spennende kjøreopplevelse som er designet for å få deg til å smile, sier Stefan Lausund hos Vestlandske Auto. Salgssjefen for Ford viser til en modell, som er den mest avanserte småbilen noensinne.


173032


– Teknologi bør alltid ha en hensikt. Når du starter din nye Fiesta, aktiveres et stort utvalg avanserte funksjoner og systemer. For eksempel parkeringsassistent, adaptiv cruisekontroll, filskiftevarsler og trafikkskiltgjenkjenning, sier Lausund.  Han viser til teknologier så smarte og nyttige at du kommer til å lure på hvordan du klarte deg uten. Du får også fem varianter å velge mellom.


– Vi har i tillegg mange friske og nye modeller, som gjør at vi har et rikt utvalg av biler, påpeker salgssjefen.


Topp 3

Han forteller at Vestlandske Auto kanskje har blitt oppfattet som litt trauste og kjedelige på starten av 2000 tallet, men at de har satset offensivt og kan by på noe helt annet i dag.


173032j


– Fra å være en middelmådighet i bilsalg på Sunnmøre i nyere tid, har vi både i 2015 og 2016 vært på topp 3 når det gjelder Ford. Dette er knallsterkt sier en stolt Lausund. Han forteller at mye av grunnen til dette er den nye profilen til Vestlandske Auto.


– Vi har bygget et meget godt lag med ansatte som har riktig fokus. I tillegg har vi fått god salgsstøtte fra underforhandlerne av Ford i Ørsta og på Åndalsnes.


Markedsleder

Bilforhandleren med den ovale formet glassbygningen i Breivika er også markedsleder på varebiler.


– Ford har vært markedsleder på Sunnmøre de tre siste årene. Vi konkurrerer sunt og tøft lokalt med et annet bilmerke hvert år, et bilmerke som er desidert størst i Norge på salg av varebiler, men på Sunnmøre har vi lagt ett lite hestehode foran de siste 3 årene, en artig og motiverende duell, smiler salgssjefen for Ford.


173032jf


– Grunnen til dette er at vi har tre dyktige Ford-forhandlere i fylket, som alle er ekstra flinke på service, samt at vi har Europas mest solgte varebiler i rekkene, påpeker salgssjefen. I et marked med mange like bilmerker, er ekstra god service noe som må prioriteres over hele linjen. Dette har Vestlandske Auto hatt stort fokus på.  


80-årsjubileum

Neste år har Vestlandske Auto jubileum. Hele 80 år skal markeres med brask og bram. Den kommende jubilant er friskere og mer offensiv enn noen gang. 


173032frge


– Vi har vært i Ålesund i alle år. Vi registrerer at noen aktører snart flytter ut av byen, men våre kunder kan føle seg helt trygge på at Vestlandske Auto AS blir å finne i Ålesund også i fremtiden, sier Lausund til Det Norske Bransjemagasinet. Bilforhandleren er lokalisert like ved E39 i Breivika, på distriktets mest trafikkerte vei. Med sine nye, moderne og fine lokaler er det ekstra hyggelig for de ansatte å gå på jobb, men ikke minst gir atmosfæren er god opplevelse for kundene til å se og kjøpe biler.


– Vi ønsker alle som vurderer å kjøpe bil velkommen innom for å se vårt store utvalg av Ford, seier salgssjef Stefan Lausund.


VESTLANDSKE AUTO
Vestlandske Auto har lang og tradisjonsrik historie som Ford forhandler på Sunnmøre, og startet sin virksomhet allerede i 1938. Under Fords storhetstid på 80 tallet flyttet bedriften fra gamle og nedslitte lokaler i bysentrum til et stort og flott nybygg i Vågaveien. Etter hvert som regionen har utviklet seg, var det et naturlig valg å flytte virksomheten til et nytt og moderne bilanlegg i Breivika i 2006. I 2007 fikk Vestlandske Auto forhandlerskap på Nissan, og har siden den gang utviklet seg til å bli en av de største aktørene innenfor bil i vår region. I dag kan Vestlandske Auto tilby et komplett bilhus for nye og brukte biler, delesalg, service og ikke minst eget karosseri- og lakkverksted. Vestlandske Auto har i dag 40 ansatte, og selger nye Ford og Nissan.
Les mer...

2017-08-31 12:30

191040w1

– Byggebransjen trenger digitalisering

Artikkel Dørteknikk AS i Kristiansand, har den digitale løsningen som markedet etterspør.
191038w1NY

– Vi står på huet for kundene våre

Artikkel Gode kontorlokaler kan effektivisere areal og skape trivsel for dine ansatte for å yte maksimal produktivitet og samhandling. SL Interiør & Kontor AS hjelper deg å nå dine mål med et kontorlandskap tilpasset...

  Kontaktinformasjon

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  NaimJosefiw4

  Superdesigner

  Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

  Arkiv