freshinteriør1freshinteriør3freshinteriør5

Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

Fresh Interiør har to store showrom hvor en rekke modeller og løsninger presenteres, henholdsvis på Skøyen og Jessheim. Forretningen på Jessheim ble startet av daglig leder Morten Winterstad i 2008, og etter noen år med solid vekst kunne Fresh Interiør utvide med ytterligere en butikk.  


– Jeg har alltid vært interessert i interiør, men har egentlig en meglerutdannelse. Jeg startet med å selge kjøkken på Jessheim i slutten av 2008, midt i finanskrisen – perfekt timing sånn sett, ler Morten.  



Trendy og nyskapende
Med sitt hovedfokus på service og kvalitetsleverandører med unike møbler og smarte løsninger, er Fresh Interiør kjent som et trendy og nyskapende innslag i kjøkkenbransjen.  


– Vi er langt fremme når det gjelder trender, for leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere dem! Det tar gjerne noen år før de mest kjente leverandørene på det norske markedet kommer med løsninger som vi har hatt i mange år, forteller Morten. 


Helt siden oppstarten, har Morten verdsatt det unike.

  

– Vi har vært veldig aktive på å reise rundt i Europa og finne leverandører som vi synes er kule, og knytte til oss kontakter. Vi ønsker å skille oss ut i markedet, og det tror jeg vi lykkes med.  


Fresh Interiør fører blant annet miljøvinnerne Next125 og Schüller, som er kjente for kjøkken som gjerne er først ute med nye materialer, farger design og tekniske løsninger. Morten ønsket likevel et alternativ til det moderne, og gikk etter noen år på jakt etter en leverandør med klassiske kjøkken.  


– Vi søkte på messer i Europa i flere år, men fant ikke det vi så etter. Så viste det seg at vi ikke behøvde å gå lenger enn til Sverige før vi fant kvalitetsmerket Tibrokök. Tanken vår er at kundene våre skal finne det de søker hos oss – uavhengig om de er ute etter et moderne, røft og stilrent kjøkken, eller om de ønsker et mer klassisk kjøkken, sier Morten. 



Unike arbeidsmetoder 
Fresh Interiør har fem fast ansatte montører som alle er utdannet møbelsnekkere. Dét sikrer at de tar utfordringer som gjerne dukker opp, på strak arm slik at kunden sikres et feilfritt sluttprodukt. De har rutinene i orden, og har faktisk utviklet egne skjemaer og arbeidsmetoder som sikrer god gjennomføring og en trygg og god kundeopplevelse.


– Det unike opplegget vårt reduserer feil og misforståelser, sikrer god kommunikasjon og gir kundene en meget god oversikt over hva de kan forvente seg når det nye kjøkkenet står der, fremholder han.  


Kjøkkensortimentet til Fresh Interiør er imponerende stort, og inkluderer også for eksempel fronter i glass og keramikk, bestselgere hos Fresh Interiør. 



Morten poengterer at de også leverer til proffmarkedet, der de har mulighet til å tilby møbler og innredning i forskjellige prisklasser – prisene ligger fra midt på treet og opp til hva man kan forvente for de mer eksklusive high end-løsningene. 


– Etter at vi åpnet på Skøyen, har flere lagt merke til oss. Eiendomsutviklere tar ofte kontakt med oss fordi de ønsker å finne noe unikt, smiler Morten avslutningsvis. 


Les mer...

2021-09-07 09.00

hageogmotor3

Har produktene som sikrer en aktiv fritid

Artikkel Hage & Motor AS, er en faghandel for ATV, UTV, snøscootere, skog og hageutstyr til privatpersoner, bedrifter og kommuner. Med et kompetent verksted som tilbyr reparasjoner og service, er faghandelen i...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv